July 2, 20222 yr Jel moze neko da napravi graficki prikaz prvih 11Započeto...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
July 2, 20222 yr 46 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Cetri slobodna igraca iz Partizana. Da li bi nam neko dobro dosao Nemoj samo igrače koji su zajedno išli sa trenerom (našim) u obdanište.....
July 2, 20222 yr 13 minutes ago, Constantin said: Započeto... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ovo ti je ako skineš aplikaciju sa Play-a...a evo i https://www.buildlineup.com
July 2, 20222 yr 2 hours ago, Constantin said: Započeto... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Yamcam . . . Direktno u tim posle malarije ? Šta je sa Dujmovićem? Neće ga Ivica ? Ima neku kombinaciju da ide pa ne brani ? Pitam se od putnika za Sloveniju ko se neće obresti u Nišu posle ekskurzije
July 2, 20222 yr Yamcam . . . Direktno u tim posle malarije ? Nisam doktor, a kako igra, imao bi više poverenja u njega malaričnog nego u onog malckog ćelavog što otišao...Bjeličić. Šta je sa Dujmovićem? Neće ga Ivica ? Ima neku kombinaciju da ide pa ne brani ? Odakle znam....znaš da ne govorim s Ivicu.....od kako me ugušio, mene, Reala i Rumpela, u ložu u Kruševac sas Kohibu....ne pričam s njega... Pitam se od putnika za Sloveniju ko se neće obresti u Nišu posle ekskurzije Pa normalno je da neko otpadne....eto imamo još ovu utakmicu danas pa će vidimo. Mislim da su nam ovo bile pripreme sa najvećim koeficijentom odnosa a/b...pri čemu a) prisutni na pripremama...b) ostali u tim.P.S. ima neki koji su igrali ne znam ko su, dal su omladinci ? Marković, Jovičić ?
July 2, 20222 yr Andrija Markovic, 2002, nisko dete, igrao u omladincima, desni bek Nemanja Jovicic, 2000, doveden iz Takova prosle zime, igrao pred kraj prvenstva, protiv Zvezde bio dobar, centralni i levi bek
July 2, 20222 yr 1 minute ago, Dramoser said: Andrija Markovic, 2002, nisko dete, igrao u omladincima, desni bek Nemanja Jovicic, 2000, doveden iz Takova prosle zime, igrao pred kraj prvenstva, protiv Zvezde bio dobar, centralni i levi bek Vidim da je poslednje dve Marković igrao na mesto Aksentijevića.....pozdravljam... S E Z O N S K E.....?