El pibe Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Jel moze neko da napravi graficki prikaz prvih 11 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 Cetri slobodna igraca iz Partizana. Da li bi nam neko dobro dosao Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Jel moze neko da napravi graficki prikaz prvih 11Započeto...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 46 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Cetri slobodna igraca iz Partizana. Da li bi nam neko dobro dosao Nemoj samo igrače koji su zajedno išli sa trenerom (našim) u obdanište..... Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 13 minutes ago, Constantin said: Započeto... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ovo ti je ako skineš aplikaciju sa Play-a...a evo i https://www.buildlineup.com 1 Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=iCEG72ztBjE 1 Link to comment
Gradina Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 2 hours ago, Constantin said: Započeto... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Yamcam . . . Direktno u tim posle malarije ? Šta je sa Dujmovićem? Neće ga Ivica ? Ima neku kombinaciju da ide pa ne brani ? Pitam se od putnika za Sloveniju ko se neće obresti u Nišu posle ekskurzije Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Yamcam . . . Direktno u tim posle malarije ? Nisam doktor, a kako igra, imao bi više poverenja u njega malaričnog nego u onog malckog ćelavog što otišao...Bjeličić. Šta je sa Dujmovićem? Neće ga Ivica ? Ima neku kombinaciju da ide pa ne brani ? Odakle znam....znaš da ne govorim s Ivicu.....od kako me ugušio, mene, Reala i Rumpela, u ložu u Kruševac sas Kohibu....ne pričam s njega... Pitam se od putnika za Sloveniju ko se neće obresti u Nišu posle ekskurzije Pa normalno je da neko otpadne....eto imamo još ovu utakmicu danas pa će vidimo. Mislim da su nam ovo bile pripreme sa najvećim koeficijentom odnosa a/b...pri čemu a) prisutni na pripremama...b) ostali u tim.P.S. ima neki koji su igrali ne znam ko su, dal su omladinci ? Marković, Jovičić ? 1 Link to comment
Dramoser Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Andrija Markovic, 2002, nisko dete, igrao u omladincima, desni bek Nemanja Jovicic, 2000, doveden iz Takova prosle zime, igrao pred kraj prvenstva, protiv Zvezde bio dobar, centralni i levi bek 1 Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 1 minute ago, Dramoser said: Andrija Markovic, 2002, nisko dete, igrao u omladincima, desni bek Nemanja Jovicic, 2000, doveden iz Takova prosle zime, igrao pred kraj prvenstva, protiv Zvezde bio dobar, centralni i levi bek Vidim da je poslednje dve Marković igrao na mesto Aksentijevića.....pozdravljam... S E Z O N S K E.....? Link to comment
Dramoser Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 3 minutes ago, Constantin said: S E Z O N S K E.....? Link to comment
Constantin Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Otprilike....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment
Gradina Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Daleko je od dijamanta al u sve se meša. . G Sastav. . . 1 Link to comment
cvetanovic17 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Živojinović u Jedinstvo UB na pozajmicu , piše na transfermarkt Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 Zajebase nas sa prenosom Link to comment
Recommended Posts