June 28, 20222 yr Bugarski marketing..... prevod: „Marica“ će se u svojoj narednoj kontroli slovenačkog terena sastati sa još jednom elitnom srpskom ekipom – „Radničkim“ (Niš). Tim iz Niša je dvostruki šampion Srbije, jednom je bio drugi. Dva puta je osvojio treće mesto u šampionatu Jugoslavije. Osvajač je Balkanskog kupa, ¼ finalista turnira Kupa UEFA. Prijateljska utakmica zakazana je 28. juna u 17.30 časova po bugarskom vremenu u odmaralištu Rogla.
June 28, 20222 yr 55 minutes ago, Constantin said: Postali smo specijalisti za brze golove...vodimo od 3. minuta. Link?
June 28, 20222 yr 1 minute ago, RealNIš said: Link? Vodimo 2:0 od 47. nema link, ovi su veći jadnici od nas. Možda u naredne dve protiv UTA i Poljaci bude....ovo sirotinjski klubovi...
June 28, 20222 yr Zna li ko kad će sezonske ? Znam da obično bude dan-dva pred početak, a sada je sve nekako ubrzano...pa da pitam za info ?
June 28, 20222 yr "Vreme je da titula ode iz Beograda!" "Ja ne umirem pre smrti!" Sve su to misli naseg velikog savremenika, sumnjali ste u el grande Ivicu i njegova dva padeza, a gle sad kako radi masina sa Caira.
June 28, 20222 yr Author 8 minutes ago, Captain_Darling said: "Vreme je da titula ode iz Beograda!" "Ja ne umirem pre smrti!" Sve su to misli naseg velikog savremenika, sumnjali ste u el grande Ivicu i njegova dva padeza, a gle sad kako radi masina sa Caira. Cuti ne baksuziraj
June 28, 20222 yr http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/133431/stulic-pregazio-maricu-nislije-razbile-bugare-mladi-napadac-cetvorostruki-strelac
June 29, 20222 yr Koliko znaci dobar Sportski Direktor. Cumic blizu Vojvodine.On je njegov igrač. U Radnički ga sa štake doveo, to se ne zaboravlja. Čuma mu se odužio s dobre igre....i fine parice. Ako je...i jedan i drugi. Tako i treba.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока