Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 131.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zikaPantelej
    zikaPantelej

Ja da si olakšam dušu kao Nišlija i navijač Radničkog pa da idem na kraću pauzu od istog. Ne verujem da će duže od par meseci trajati, jer isuviše volim svoj klub da bi jedan rezultat to promenio. Pra

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Dragi gosti na temi. Jebite nas. Jerbo smo za jebanje.

• Captain_Darling
    Captain_Darling

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bomba-u-nisu-lalatovic-ponovo-trener-radnickog/429795

Posted Images

Ja načuh da možda u ponedeljak mi Lalata ostavimo GAT- u....

• Author

Ode Lalat.

Sad lepo uzmete Rajevca, i tako u krug :cool:

Naravno kad je za Vidića, a lopovi su za lopova . 

nek se spremi dušan đorđević

Sad lepo neki trener poslušnik-poeni Tončevu, odmah suđenje bolje, Radnički opstaje u ligi... :excl:

I? Tako u nedogled! 

Nadam se svaki put kad krenemo od nule da će nekako da se skocka sve, kad ono ćorak:excl:

28 minutes ago, RealNIš said:

Sad lepo neki trener poslušnik-poeni Tončevu, odmah suđenje bolje, Radnički opstaje u ligi... :excl:

I? Tako u nedogled! 

Nadam se svaki put kad krenemo od nule da će nekako da se skocka sve, kad ono ćorak:excl:

Biće bolje kad opet nekome dopizdi pa najuri ova govna , kao što je pokojni Savić to uradio za prvog mandata . Biće kada opet . . 

Ova garnitura je potrosila  preko 250 fudbalera , desetine trenera , al ako misle da će i nas. . . Malko su se zajebali. Džaju bi za precednika jer Vidara govna čisti. 

Edited by Gradina

Otkaz Lalatovicu nema veze sa podrskom Vidicu!O glasu u savezu ne odlucuje on....

Otkaz je dobio kad se saznalo za kontakt i pregovorima s ljudima iz Novog Sada.

Nelogicno bi bilo da je ostao...bar meni...

Uostalom on je bio neprepoznatljiv na utakmicama kad vodi tim....Totalno bez energije i bezvoljno....

https://youtu.be/eoUc9JWyNyE

E Humac Humac navuko te ko kurton na kurac ovaj žuti  Čačanski kanarinac .Glup si bre Humac a i ovaj Pasipoljanac uz  tebe kad vas ražalošćeni policajac ovako vrti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout