MaErAkLoIJA Posted February 28, 2023 Author Share Posted February 28, 2023 Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje 1 Link to comment
Constantin Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje Ma da je jedna.... A sad, kuku lele dal će ispadnemo, svi su nam blizu po bodovims. Link to comment
Nevernik Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 On 26.2.2023. at 23:22, Gradina said: Rastavac kulturan ziheraš Batjak prepotentan i bezobrazan malo manji ziheraš, po malo psiho. Sivić demagog Krunićau nismo dali vreme Dva najveća znalca po meni što gaziše travu Čaira su Kosan i Djumi. Lalat zna koliko znaju Bratić i Šarac podeljeno sa tri. Tačka Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj 2 Link to comment
Gradina Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 6 minutes ago, Nevernik said: Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo bostan 100% a ako ne menja obraćemo ga 99% Link to comment
Constantin Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto [emoji3] 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu...od 25-26 koliko je bilo ns terenu... Link to comment
Nevernik Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 2 minutes ago, Gradina said: Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo bostan 100% a ako ne menja obraćemo ga 99% Gatovci su kupili gomilu nekih stranaca, ozbiljni su, najebali ste Link to comment
Nevernik Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 minute ago, Constantin said: Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu... Bratski klubovi 2 Link to comment
Gradina Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 51 minutes ago, Nevernik said: Bratski klubovi Braća po materi...samo ko im je tata... Link to comment
RealNIš Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 3 hours ago, MaErAkLoIJA said: Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje Višeee. Totalno nepouzdan igrač. Uopšte mi se ne sviđa što njega stavlja! Etongu mi je bolji mnogo. A Savić mi je gori od onog nesrećnika Mlađovića! Link to comment
zikaPantelej Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 (edited) Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice... Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju.. Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom Edited February 28, 2023 by zikaPantelej 1 Link to comment
Constantin Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 25 minutes ago, zikaPantelej said: Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice... Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju.. Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom Link to comment
MaErAkLoIJA Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tumaranje-po-mraku-na-cairu/444732 Link to comment
Gradina Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 On 1. 3. 2023. at 14:11, MaErAkLoIJA said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tumaranje-po-mraku-na-cairu/444732 Ugašeni fenjerčiki. Sad će i Kolubara da nam pobegne za 7 bodova. Link to comment
Constantin Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 1 hour ago, Gradina said: Ugašeni fenjerčiki. Sad će i Kolubara da nam pobegne za 7 bodova. Ma ne gledaj ove iznad nas, gledaj ove ispod da nas ne stignu. Link to comment
Recommended Posts