MaErAkLoIJA Posted February 28, 2023 Author Posted February 28, 2023 Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje 1
Constantin Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje Ma da je jedna.... A sad, kuku lele dal će ispadnemo, svi su nam blizu po bodovims.
Nevernik Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 On 26.2.2023. at 23:22, Gradina said: Rastavac kulturan ziheraš Batjak prepotentan i bezobrazan malo manji ziheraš, po malo psiho. Sivić demagog Krunićau nismo dali vreme Dva najveća znalca po meni što gaziše travu Čaira su Kosan i Djumi. Lalat zna koliko znaju Bratić i Šarac podeljeno sa tri. Tačka Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj 2
Gradina Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 6 minutes ago, Nevernik said: Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo bostan 100% a ako ne menja obraćemo ga 99%
Constantin Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto [emoji3] 4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu...od 25-26 koliko je bilo ns terenu...
Nevernik Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 2 minutes ago, Gradina said: Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo bostan 100% a ako ne menja obraćemo ga 99% Gatovci su kupili gomilu nekih stranaca, ozbiljni su, najebali ste
Nevernik Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 1 minute ago, Constantin said: Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu... Bratski klubovi 2
Gradina Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 51 minutes ago, Nevernik said: Bratski klubovi Braća po materi...samo ko im je tata...
RealNIš Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 3 hours ago, MaErAkLoIJA said: Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje Višeee. Totalno nepouzdan igrač. Uopšte mi se ne sviđa što njega stavlja! Etongu mi je bolji mnogo. A Savić mi je gori od onog nesrećnika Mlađovića!
zikaPantelej Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 (edited) Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice... Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju.. Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom Edited February 28, 2023 by zikaPantelej 1
Constantin Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 25 minutes ago, zikaPantelej said: Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice... Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju.. Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom
MaErAkLoIJA Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tumaranje-po-mraku-na-cairu/444732
Gradina Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 On 1. 3. 2023. at 14:11, MaErAkLoIJA said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/tumaranje-po-mraku-na-cairu/444732 Ugašeni fenjerčiki. Sad će i Kolubara da nam pobegne za 7 bodova.
Constantin Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 1 hour ago, Gradina said: Ugašeni fenjerčiki. Sad će i Kolubara da nam pobegne za 7 bodova. Ma ne gledaj ove iznad nas, gledaj ove ispod da nas ne stignu.
Recommended Posts