Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

• Author

Savicu se zahvaliti. Druga utakmica od cetri da nas prodaje

• Replies 3.1k
  • Views 131.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zikaPantelej
    zikaPantelej

Ja da si olakšam dušu kao Nišlija i navijač Radničkog pa da idem na kraću pauzu od istog. Ne verujem da će duže od par meseci trajati, jer isuviše volim svoj klub da bi jedan rezultat to promenio. Pra

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Dragi gosti na temi. Jebite nas. Jerbo smo za jebanje.

• Captain_Darling
    Captain_Darling

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bomba-u-nisu-lalatovic-ponovo-trener-radnickog/429795

Posted Images

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Ma da je jedna....

A sad, kuku lele dal će ispadnemo, svi su nam blizu po bodovims.

On 26.2.2023. at 23:22, Gradina said:

Rastavac kulturan ziheraš

Batjak prepotentan i bezobrazan malo manji ziheraš, po malo psiho.

Sivić demagog

Krunićau nismo dali vreme

Dva najveća znalca po meni  što gaziše travu Čaira su Kosan i Djumi. 

Lalat zna koliko znaju Bratić i Šarac podeljeno sa tri. 

Tačka

Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto :D

4:1, 3:0...kad bi igrali sa vama svako kolo, gde bi nam bio kraj :lalab:

6 minutes ago, Nevernik said:

Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto :D

Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo  bostan 100% a ako ne menja   obraćemo ga 99%

Da li ima neki trener Voše koji nije bio trener Radničkog i obrnuto [emoji3]

Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu...od 25-26 koliko je bilo ns terenu...

2 minutes ago, Gradina said:

Ima li naznake da Mladost GAT menja trenera do ponedeljka. Ako ga menja obraćemo  bostan 100% a ako ne menja   obraćemo ga 99%

Gatovci su kupili gomilu nekih stranaca, ozbiljni su, najebali ste :D

1 minute ago, Constantin said:

Pa vidi druže...igrači na terenu...mislim samo 5-6 nije igralo za Radnički i Vojvodinu...

Bratski klubovi :cool:

51 minutes ago, Nevernik said:

Bratski klubovi :cool:

Braća po materi...samo ko im je tata...

3 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Višeee. Totalno nepouzdan igrač. Uopšte mi se ne sviđa što njega stavlja! Etongu mi je bolji mnogo.

A Savić mi je gori od onog nesrećnika Mlađovića!

Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice...

Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju..

Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka  imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga

Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre

I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom

Edited by zikaPantelej

25 minutes ago, zikaPantelej said:

Pogledah Lalatovu izjavu posle utakmice...

Kapa dole za izjavu u vezi naših fudbalera. Na stranu što je i on kriv za njihovo dovođenje i vođenje. Retko ko se drzne da kaže te detalje koje obično gledaoci nemaju u vidu kad dolaze da ih gledaju..

Mi u klubu u prvom timu uz par izuzetaka  imamo gomilu džabalebaroša, kurvara i kockara. Kaže Lalat nemaju ušteđevinu niti volju da igraju/uspeju.. pa naravno kad ih čekaju zelenaši i kockarnice i kladionice iza ugla, sve pare koje dobiju idu tamo.. boli ih cvetko da igraju.. nemaju ni gram mozga

Kad izađu na teren izgledaju kao govna da im se jedu... I onda neko treba da plati da ide da gleda ta govna kako sutiraju loptu.. idi bre

I što je najopasnije, oni kao takvi, u borbi za opstanak imaju male šanse. Poješće ih druge ekipe sa boljim timskim duhom i voljnim momentom

• Author

Na leto remont.

1 hour ago, Gradina said:

Ugašeni fenjerčiki. Sad će i Kolubara da nam pobegne za 7 bodova. 

Ma ne gledaj ove iznad nas, gledaj ove ispod da nas ne stignu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout