Constantin Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Jel ovo Lala pljunu Tončeva ??? Link to comment
Constantin Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 NENAD LALATOVIĆ: KAD NEKE STVARI ZNAM UNAPRED, NE ŽELIM DA VODIM UTAKMICU KAKO BIH JE VODIO Link to comment
Constantin Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Ovoga mi krsta.... Link to comment
RealNIš Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Prosipali smo bodove protiv slabijih ekipa! Pitanje je da li se radi o vraćanju bodova danas, i bratska podela sa Radnikom, nzm. Link to comment
Constantin Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 5 minutes ago, RealNIš said: Prosipali smo bodove protiv slabijih ekipa! Pitanje je da li se radi o vraćanju bodova danas, i bratska podela sa Radnikom, nzm. Sve je moguće... Link to comment
MaErAkLoIJA Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 https://youtu.be/Re8Te8GKStc Link to comment
Gradina Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 On 23. 2. 2023. at 16:35, Constantin said: Jel ovo Lala pljunu Tončeva ??? Zbog nekog klinca sto morao da igra. Zbog toga mu se nije ni vodila utakmica. Link to comment
Constantin Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 50 minutes ago, Gradina said: Zbog nekog klinca sto morao da igra. Zbog toga mu se nije ni vodila utakmica. Vrv Matija... Link to comment
Gradina Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 17 hours ago, Constantin said: Vrv Matija... Taj Link to comment
Constantin Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 TajTipično za.selce koji se mešaju treneru u posao...da je Lala karakter, kao što nije, istog momenta bi spakovao kofere...elem Voša otpustila Rastavca, i dovela "Mister X" Bataka...usrećili se.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment
Gradina Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 19 hours ago, Constantin said: Tipično za.selce koji se mešaju treneru u posao...da je Lala karakter, kao što nije, istog momenta bi spakovao kofere...elem Voša otpustila Rastavca, i dovela "Mister X" Bataka...usrećili se. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Nikad nisam bio oduševljen ni prvim ni drugim. 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 (edited) 2 hours ago, Gradina said: Nikad nisam bio oduševljen ni prvim ni drugim. Koji je trener po tvom ukusu ili treneri? Edited February 26, 2023 by MaErAkLoIJA Link to comment
Gradina Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Koji je trener po tvom ukusu ili treneri? Ukus je čulo. Link to comment
Constantin Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Ja, li;čno, mislim da nema mnogo velike razlike izmedju Rastavca i Bataka...taktika i pristup igri. Rastavac je veći gospodin, po ponašanju i izgledu, BAtak je jači karakter. Vespotrebno smo digli Rastavca u "nebesa" (delom sam i sam kriv jer sam učestvovao u tome) a Bata najurili zbog, šta znam,"tvrdog fudbala" - defanzivnog. 1 Link to comment
RealNIš Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 17 minutes ago, Constantin said: Ja, li;čno, mislim da nema mnogo velike razlike izmedju Rastavca i Bataka...taktika i pristup igri. Rastavac je veći gospodin, po ponašanju i izgledu, BAtak je jači karakter. Vespotrebno smo digli Rastavca u "nebesa" (delom sam i sam kriv jer sam učestvovao u tome) a Bata najurili zbog, šta znam,"tvrdog fudbala" - defanzivnog. Slažem se. Rastavac je Gdin i one sezone prve nas je izvadio iz govana. Jeste da je bilo max jedan gol po utakmici, a ja ne volim lično takav fudbal, više liči na šah, smor za gledanje... Sivić mi je protiv Zvezde i Partizana obećavao mnogo i tad smo odigrali možda najbolje ofanzivno.... 2 Link to comment
Recommended Posts