Constantin Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 4 minutes ago, Boki Nis said: Stulić potpisao za Sarloa... Nek mu je sa srećom! Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Znaš li detalje...? 1
Gradina Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 https://24sedam.rs/sport/fudbal/194362/stulic-otisao-u-belgiju/vest Transfer od 750 000 € Partizanu 30%... 1
Boki Nis Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 4 minutes ago, Constantin said: Znaš li detalje...? ne 1
Gradina Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Just now, Boki Nis said: ne https://24sedam.rs/sport/fudbal/194362/stulic-otisao-u-belgiju/vest
Gradina Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 5 minutes ago, Constantin said: Znaš li detalje...? https://24sedam.rs/sport/fudbal/194362/stulic-otisao-u-belgiju/vest
Boki Nis Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 ftbl.serbia 𝗚𝗢𝗧𝗢𝗩𝗢 💣 Nikola Štulić je novi fudbaler belgijske Šarloe‼️ Sjajni mladi (21) golgeter odlazi iz Radničkog posle godinu dana saradnje. Od transfera vrednog oko €800K najviše će inkasirati Nišlije, dok 30% ide i na konto Partizana. Štulić je jesenas na 19 utakmica u prvenstvu postigao 10 golova.
Constantin Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Znači...omanuo sam za 40 000 €.....što mi nešto zaudara i na neki keš...trange-grange. Početna cena za pregovore je bila 1,5 milijuna jura....dobar biznis smo napravali. Ipak. Dobili smo ga fraj, bili strpljivi i kapnula para. Nek mu je sa srećom.....
Boki Nis Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 14 minutes ago, Constantin said: Znači...omanuo sam za 40 000 €.....što mi nešto zaudara i na neki keš...trange-grange. Početna cena za pregovore je bila 1,5 milijuna jura....dobar biznis smo napravali. Ipak. Dobili smo ga fraj, bili strpljivi i kapnula para. Nek mu je sa srećom..... To se podrazumeva
Boki Nis Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 46 minutes ago, W.F.C. said: Petrov na spica, da vidimo sta zna 🙂 Nista! Meni je on nedoklepan igrac. Sve ima,ali zavrsnica mu je katastrofa...
cvetanoovic17 Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Jel stvarno neko misli da je ovo dobra prodaja? Primera radi, mi Štulića dajemo za 700k a Partizan Vanju Vlahovića daje na pozajmicu s otkupom za 500k koji nema minut u prvoj postavi, GRAFIČAR onog štopera dao u Reims za istu cifru pa ko je ovde lud? Vojvodina je Miloševića dala u Štutgart za 1.2m takođe koji jeste talentovan ali ne i još dokazan igrač Jedino što je dobro je što smo ga bili dobili za džabe pa ajde i nekako da kažemo solidan prihod, ali kad već imaš igrača koji tako eksplodira ispod milion, milion i po nema ni govora, druga stvar kad već vidiš da igrač krene dobro da igra i očekuješ prodaju staviš odma klauzulu daš novi jači ugovor, ne isplivavaju nam svaki dan igrači za rekordne prodaje.. Mi prvi ne držimo cenu našim igračima a očekujemo da nam ponude više.. Ivica je još zelen i treba da ide na časove kod Matijaševića kako se vodi klub i prodaju igrači. Bio je rekao i da je da je spremna ADEKVATNA zamena, koga očekujete?
Constantin Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Ja kad malopre pitah, prosurfovah da vidim šta ima, i pod kojim uslovima je otišao. Pre tri dana je figurirala cifra od oko 1,5 milion €. Šta se desilo u medjuvremenu...izgleda da je inflacija.
Gradina Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 4 minutes ago, Constantin said: Ja kad malopre pitah, prosurfovah da vidim šta ima, i pod kojim uslovima je otišao. Pre tri dana je figurirala cifra od oko 1,5 milion €. Šta se desilo u medjuvremenu...izgleda da je inflacija. Pola pije pola šarcu (žutom kanarincu daje ) https://youtu.be/GSOfKM0xPP8
Constantin Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 E, moram da kažem i to, da treba ove upise tzv novinara, apropo priče od 1,5 milion, treba uzeti s rezervom....80% njih ne izlazi iz kuće, ne ide na utakmice i copy/paste tekstove.Radnički...on je spao na snalaženje istog tog Tončeva i "koske" od države. Zamislite da je sudbina Radničkog u ruke Sotirovske..? Možda previše očekujemo, a možda smo realni. Ko zna..... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
DCI Banks Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Cestitke na transferu. Stulic je dobar igrac, ide u 1 ligu BEL, mora da se ima neki track-record za dizanje visine transfera. Za dalje, Petrov je po meni odlican igrac, ako je motivisan, igra drugacije od Nikole, ali je odlican igrac. Sretno! 2 1
Recommended Posts