Constantin Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Ako ode Stulic, verovatno u spicu umesto njega Matija Petrovic kao bonus a drugi bonus ce biti Ajdar. A straleta ?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 7 hours ago, Constantin said: A straleta ? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока I on li je bonus ? 😁 Ne znam kakvi su nam bonus igraci? Ajdar je dobar i Matiju hvali Lala, ne znam za ostale, niko nista ne prica...
Constantin Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 I on li je bonus ? [emoji16] Ne znam kakvi su nam bonus igraci? Ajdar je dobar i Matiju hvali Lala, ne znam za ostale, niko nista ne prica... Da be...on može da igra za kadeti.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 2
Gradina Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) 16 hours ago, Constantin said: Da be...on može da igra za kadeti. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока PIONIR Titov 🤣🤣🤣 Edited December 25, 2022 by Gradina
Gradina Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 https://sportklub.rs/fudbal/srbija-super-liga/toncev-nisam-pozvan-ali-imam-mnogo-pitanja-i-dolazim-na-io/ Separacija gradjevinska
Constantin Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 https://sportklub.rs/fudbal/srbija-super-liga/toncev-nisam-pozvan-ali-imam-mnogo-pitanja-i-dolazim-na-io/ Separacija gradjevinskaTo ne mantra kod sitnih ljudi. Ne kapiraju da, kad nisu više potrebni, da bivaju pušteni niz vodu i da su "bivši"...a njima dupe sraslo za fotelju pa ne puštaju. Ne zna tupča da će u ovoj, ili narednoj sezoni, ispasti iz SL i nikad se neće više vratiti. Moooolžda jednog dana, ali mooožda. Surdulički neimar.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted December 25, 2022 Author Posted December 25, 2022 Ocekujemo ove nedelje da se zavrse pojacanja
Gradina Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 On 25.12.2022. at 22:23, MaErAkLoIJA said: Ocekujemo ove nedelje da se zavrse pojacanja Nema ič od toga dok ne legne nova uprava. Grčevita borba za plasman iznad crte biće. 1
MaErAkLoIJA Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 4 hours ago, Gradina said: Nema ič od toga dok ne legne nova uprava. Grčevita borba za plasman iznad crte biće. Daj vise detalja... Sta se desava ???
MaErAkLoIJA Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/micin-potpisao-za-radnicki-plej-of-nije-nedostizan/439460
Constantin Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Prvi put kad me je pokojni ćale odveo na neku utakmicu je bila Radnički Partizan. Ne znam sad tačno koliko sam imao godina, ali bio sam osnovac. Steva je sa nekih tridesetak metara zavalio pravu bombu, tadašnjem golmanu Partizana, Furtuli, s lopta se od prečke, i od glave odbika u gol. Izjednačio je msm Živaljević koji je imao takodje razoran udarac, iz slobodnjaka. Tako me je Steva "kupio" i oduvek sam ga smatrao Legendom i važnim delom "osovine" Mrsno-Žuća-Steva, u to vreme, u onoj Jugoslaviji, jedna od najjačih half-linija. Pričao sam mu o tome i baš mu je bilo merak što je to čuo od mene. Nek mu je laka zemlja. 1 2
W.F.C. Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Lepo od onih koji znaju ko ce preuzeti klub sto ne smeju/ne zele/itd. da napisu ovde, hvala i svaka cast 🙂 Zalite se posle sto nema publike... Srecna nova 🙂
Covekizstruke Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 9 minutes ago, W.F.C. said: Lepo od onih koji znaju ko ce preuzeti klub sto ne smeju/ne zele/itd. da napisu ovde, hvala i svaka cast 🙂 Zalite se posle sto nema publike... Srecna nova 🙂 Bravo 👏
zikaPantelej Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Ako je neko škakljiv/sumnjiv, kakav god, a to se napisalo ovde, možda bi i moglo da se utiče na ishod toga.. Mislim da ni sami nismo svesni koliko ljudi čita ovaj forum i naše diskusije
Recommended Posts