Gradina Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Umro Aleksandar Aca Mitić dugogodišnji trener najmladjih generacija u školi fudbala IVAN KRSTIĆ BELI. SLAVA MU I HVALA. A klub sa Čačaninom i Bugarinom nek je sramota . Danas smo ga sahranili a oni ostali dužni da obaveste dan i vreme sahrane.Njima dvojici što pre isto
Constantin Posted October 29, 2022 Posted October 29, 2022 Načuo sam da se sprema "doček" Lalatu na JNA...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 katastrofa u najaviПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Mister "Zuti"Ne znam zašto ga Lalat ne skloni od ovog foliranta Rikarda, će ga navuče na drugi žuti, za čas. Inače ja bi Saviču dao crveni za ovo.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
MaErAkLoIJA Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 22 minutes ago, Constantin said: Ne znam zašto ga Lalat ne skloni od ovog foliranta Rikarda, će ga navuče na drugi žuti, za čas. Inače ja bi Saviču dao crveni za ovo.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока U prvih 15-20min masakrira protivnika i pod obaveznom dobija zuti. Inace igraci su nam bez krvi. Najbolji igraci Jovanovic i Mesarovic. Ostali nit da zasprintaju, udju u duel, velika nula. Djurisic isti Pejovic. Dimic sporo razmislja. Kad osvojimo loptu deluje presmesno kako igraci polako krecu da trce.
Constantin Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Štulić statičan...mora malo više da se otkriva i traži loptu u prostor.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Mesarovićev gol....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Mesarovićev gol....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока....koji je danas bio najbolji, kao i Gaku..šteta za kiks kod prvog gola...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 bez odjeka....gluvonema temaПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Gradina Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 2 hours ago, Constantin said: bez odjeka....gluvonema tema Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Na žalost
MaErAkLoIJA Posted November 1, 2022 Author Posted November 1, 2022 Nema sta da se pise, dve utakmice do kraja. Trebalo bi da dobijemo Kolubaru pa u goste da vadimo polusezonu protiv TSCa koliko mozemo da izvadimo. Posle ce da bude zanimljivo oko prelaznog roka.
Gradina Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 https://www.juznevesti.com/Sport/Nislija-najmladji-fudbalski-trener-u-Saudijskoj-Arabiji-golgeterski-fudbal-kafa-sa-urmom-pesak-i-vrucina.sr.html Lep text . Svuda ima naših samo kod nas nema 1
Recommended Posts