W.F.C. Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 (edited) Samo sto dalje od kluba i Toncev i ostali cigani i to je to. Makar nam se skinite s kurca ove jubilarne sezone koju zaseravate. Nista ekstremno, samo da nam se skinete s kurca. I da gledamo jos sta je od fuzbala ostalo. Navikli smo na vasa sranja samo nam se skinite svi govnari sto ste tu postavljeni 😘 Edited October 10, 2022 by W.F.C. 1
zikaPantelej Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Otkad znam za sebe i Radnički, uvek neko nekog pokušava da skine iz uprave da bi oni vodili klub, dovodili svoje igrače itd... Kafanska pričica već 20-30 godina Sjaše kurta da bi uzjahao murta 2
zikaPantelej Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Uzgred.. našima ni Lalat ne pomaže izgleda.. fali tu neki konkretan vođa među igračima, neko da podvikne, zakuva atmosferu.. ovi svi ispadoše flegme i pizdurine Jebem te u psihu ako se usereš od KG-a kod kuće..
MaErAkLoIJA Posted October 11, 2022 Author Posted October 11, 2022 3 hours ago, zikaPantelej said: Uzgred.. našima ni Lalat ne pomaže izgleda.. fali tu neki konkretan vođa među igračima, neko da podvikne, zakuva atmosferu.. ovi svi ispadoše flegme i pizdurine Jebem te u psihu ako se usereš od KG-a kod kuće.. Fali Marjanovic od prosle godine, fali Mica od prosle godine jesenji deo, Pejovic je ocajan u svakom pogledu i to sto jednu od cetri utakmica odigra korektno ne moze da ga opere, defanziva mu je slaba... Fali i to sto zrtvujemo Petrova i jedino sto pokazuje je brzina u par navrata na svaku utakmicu i korektan je u defanzivi. Treba da prodamo Stulica ali moze da se i odmori malo u smislu da da sve od sebe 65min a posle da igra Petrov i obratno a da se da sansa Ajdaru koji je jako korektan i talentovan, takodje Cvetkovic bi po meni trebao umesto Jovanovica. Ocigledno je da se mucimo u napadu ali ociglednije je da tesko osvajamo loptu i da sve ekipe protiv nas deluju kao da su tehnicki jako potkovane. Mozda treba misliti kao neki prelazni oblik dok se neki igraci ne podignu da se Yamkam posalje u vezni red i upari sa ovim novim iz Vozdovca, da Marjanovic igra iza napadaca a Dimic na krilo. Meni je pored Pejovica veliko razocarenje Aksentijevic, jako nekonkretan napred a supalj pozadi.
W.F.C. Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 6 hours ago, zikaPantelej said: Otkad znam za sebe i Radnički, uvek neko nekog pokušava da skine iz uprave da bi oni vodili klub, dovodili svoje igrače itd... Kafanska pričica već 20-30 godina Sjaše kurta da bi uzjahao murta Ma dobro, iznerviram se tako jer su ovi bas preterali, krene sezona euforicno a onda odjednom bezvoljno, sranja sa namestanjem godinama i tako to. Ali realno je sve previse nedoreceno, aj da vidimo. 1
zikaPantelej Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Čitam neke komentare na koga je Lalat mislio pod to da je taj neko klošar a Ivica za njih gospodin i ostalo... Navodno se odnosi na Bankovića, Propadala i SNS. Između njih i Ivice biram Ivicu 200% svaki put I dobar je to izraz za Bankovića i ovog drugog.. Banković čije ime skandiraju na jugu i veličaju, a koji i jeste klošar, ojadio mnoge ljude za stanove, pa bi da se vadi na račun drugih.. tog što dalje
Covekizstruke Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 On 10.10.2022. at 16:53, kud u maglu Simoviću said: ovo je ekstra kad jedni druge prozivaju jebo vas terzić Inače skandirano je "jebo vas termin". I transparenti su bili na tu temu. Naravno Arena neće to da prikaže zato što su i oni time prozvani. 2
Constantin Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Lala uzeo odmor 3 dana. [emoji25][emoji460]️[emoji1624]Nije valjda da smo namestili Javor...Kupa za prvenstvo, "tante za kukuriku", a ?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
W.F.C. Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 (edited) Bedari se u Ivanjicu (Lalatko)? Edited October 14, 2022 by W.F.C.
MaErAkLoIJA Posted October 15, 2022 Author Posted October 15, 2022 Etongu debituje kod Lalata. Izgleda mi ko da igramo sa trojicom pozadi
Constantin Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Etongu debituje kod Lalata. Izgleda mi ko da igramo sa trojicom pozadiNe mora da znači...možda.će.Jovanovića na beka..RB...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Recommended Posts