MaErAkLoIJA Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 Pejovic ko rastimovani orkestar. Ko da je jutros dosao i odmah ga ubacili u ekipu ...
MaErAkLoIJA Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 Savic ne moze da cuva Badamosija, treba da se rotira sa Yamkamom
Constantin Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Men se čini da je sudija govance...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 14 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Pejovic ko rastimovani orkestar. Ko da je jutros dosao i odmah ga ubacili u ekipu ... 13 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Savic ne moze da cuva Badamosija, treba da se rotira sa Yamkamom Šuplja strana kao Švajcarski sira. Lalatović nekako miran.
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 3 minutes ago, Constantin said: Men se čini da je sudija govance... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Rosiću i nije trebao ( e sad da li je morao) žuti da da
Boki Nis Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 5 minutes ago, Constantin said: Men se čini da je sudija govance... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ono kad se ocigledno vidi namera.... Zao mi sto se Pekovic povredio ,ali to je bila gol sana za nas... Penal...nisu nam prikazali dal je bio ofsajd ili ne!Verujem im na rec
Constantin Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Pejovic ko rastimovani orkestar. Ko da je jutros dosao i odmah ga ubacili u ekipu ...Totalno bezidejan...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Ako damo drugi gol, nešto mi se javlja Yamkam....a voleo bih Petrov, Štulić svakako.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
MaErAkLoIJA Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 Pejovic sam da izadje ako ga vec Lalat ne izvodi. Sve akcije upropastio, nekoliko puta mu covek stoji sam na sredini izmedju linija a on vraca stoperima. Tuga
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Just now, MaErAkLoIJA said: I zaista smo isli na bod U drugom poluvremenu nismo imali šut na go ,ako se ne varam
Boki Nis Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Kam ga drugi zuti za onog njihovog sutera po cevanice...
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 39 minutes ago, Boki Nis said: Kam ga drugi zuti za onog njihovog sutera po cevanice... U džep
Recommended Posts