Constantin Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Ne znam kako ce Lalat da uklopi tolike spiceve, ne secam se da je nekada igrao sa dva spica???I dalje misliš da Ivica neće da.unovči Štulića na zimu...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted September 30, 2022 Author Posted September 30, 2022 1 hour ago, Constantin said: I dalje misliš da Ivica neće da.unovči Štulića na zimu... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Pa valjda nisam to napisao ?!?!?! Meni je to najlogicnije, da ga unovci na zimu...
MaErAkLoIJA Posted September 30, 2022 Author Posted September 30, 2022 Moze li neko da napise koji su sve ovo igraci? Ne spoznajem svu gospodu ...
W.F.C. Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Svi ostareli, najsmesniju facu napravio mali crnac.
RealNIš Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 (edited) Idemo: Gore sleva: Pejović, Etongu, Yamkam, Štulić, Matija Petrović, Petrov, Dušanić, Jovičić, ? Srednji sleva: ?, Lazar Đorđević, ?, ?, Škrbić, Stevanović, Rosić, Kitanović, Dimić, Mihajlović, Aksentijević, Gaku Donji sleva: Mesarović, Tomić, ?,?, Ajdar, Savić, Marjanović, Papunašvili, Jovanović, ? Edited September 30, 2022 by RealNIš 1
MaErAkLoIJA Posted September 30, 2022 Author Posted September 30, 2022 1 hour ago, RealNIš said: Idemo: Gore sleva: Pejović, Etongu, Yamkam, Štulić, Matija Petrović, Petrov, Dušanić, Jovičić, ? Srednji sleva: ?, Lazar Đorđević, ?, ?, Škrbić, Stevanović, Rosić, Kitanović, Dimić, Mihajlović, Aksentijević, Gaku Donji sleva: Mesarović, Tomić, ?,?, Ajdar, Savić, Marjanović, Papunašvili, Jovanović, ? Pa te ni ja nisam znao plus Matiju Petrovica
MaErAkLoIJA Posted October 1, 2022 Author Posted October 1, 2022 Srednji sleva trebalo bi da je Cvetkovic 1
onajodozgovidisve Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 12 hours ago, MaErAkLoIJA said: Moze li neko da napise koji su sve ovo igraci? Ne spoznajem svu gospodu ... Vjestica, Jovanic, Sarac, Pejovic, Etongu, Jamkam, Stulic, Petrovic, Petrov, Dusanic, Stajic, Frei, Aca Jovanovic Srdjan L. Mitic, V. Djordjevic, Cvetkovic, L. Djordjevic, Jovicic, Skrbic, Stevanovic, Rosic, Kitanovic, Dimic, Mihajlovic, Aksentijevic, Gakou, Bratic, podmladjeni Novica Cvetkovic Mesarovic, Tomic, Djurisic, Markovic, Ajdar, Drugi covek, Prvi covek, Treci covek, Savic, Marjanovic, Papu, Jovanovic, Stojanovic. Nema fizioterapeuta i doktora. 2
MaErAkLoIJA Posted October 2, 2022 Author Posted October 2, 2022 Mica i dalje povredjen, ocigledno nije otisao... https://fkradnickinis.rs/najave/Лалатовић-пред-Чукарички-Најтежа-ута/
MaErAkLoIJA Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/cemu-verovati-tradiciji-ili-listi-strelaca/432306
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/cemu-verovati-tradiciji-ili-listi-strelaca/432306 Lepo ja rekoh @ConstantinConstantin da Rosić vuče suspenziju
Gradina Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Kontra prethodnim utakmicama sa Čukom danas očekujem 3+ ili 4+ , ako Rosić brani pobedjujemo , u protivnom gubimo...
Constantin Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Kontra prethodnim utakmicama sa Čukom danas očekujem 3+ ili 4+ , ako Rosić brani pobedjujemo , u protivnom gubimo...Nije Rosić svemoguć...zavisi od mnogo čega. Malo mi smeta Lalina "ambicija" da ide na 0:0 kao protiv Voždovca, ali dobro....ako je to realno, šta da se radi.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 38 minutes ago, Constantin said: Nije Rosić svemoguć...zavisi od mnogo čega. Malo mi smeta Lalina "ambicija" da ide na 0:0 kao protiv Voždovca, ali dobro....ako je to realno, šta da se radi. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ma jok be, hoce da rastereti ekipu... Lalat nikad ne ide na nereseno. Jeste danas najbitnije da ne izgubimo i da je Cuka nikad jaca i da smo mi dobili samo jednu utakmicu i da bod znaci i potvrdu uzlazne forme ali tri boda bi bas diglo ekipu.
Recommended Posts