Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

Mislim da Mića, ako se vrati u formu, može da završi dobar posao u timu. I Sale da počne da igra onako kako očekujemo - mislim da nam više škripi odbrana i da tu treba da se pojačamo, a sredina bi prošla i ovako sa ovim igračima ako bi igrali na svom nivou.

!?

• Author
23 minutes ago, RealNIš said:

Mislim da Mića, ako se vrati u formu, može da završi dobar posao u timu. I Sale da počne da igra onako kako očekujemo - mislim da nam više škripi odbrana i da tu treba da se pojačamo, a sredina bi prošla i ovako sa ovim igračima ako bi igrali na svom nivou.

!?

Mica pravi razliku, ume da povuce loptu, otvara kontre. Malo je igraca kao Mica u ligi.

• Author

Zaboravio sam da napisem juce.

Jedina zamerka na Lalatovu postavu mada nije ni zamerka vec vise moje vidjenje je to sto je Petrov igrao levo krilo a Dimic koji je najvise levo krilo igrao u sredini.

Nije za drugo nego sto je Dimic u odbrani bio rame uz rame sa Stulicem i delovalo je da se branimo 4-4-2 gde bi svakako po oduzimanju lopte Petrov bolje iskoristio brzinu da je u sredini, takodje i skok a u napadu bi bio jos blize golu. Njegova snaga bi mnogo znacila protiv agresivnih stopera Vozdovca.

Na krilu Dimic gleda prvo da centrira a Petrov uglavnom kako da sutne a nesto slabo sutira.

Dimic se nije nesto video u kreaciji, povlacenju lopte i mislim da bi jucerasnju taktiku jos bolje iskoristio ovako...

Ucinilo mi se da igramo 4-4-2 i mnogo mi je bilo drago sto je upario Stulu i Petrova ali sam posle video da je to Dimic.

Nego da opet pitam šta je sa Škrbićem. Oporavlja li se ili ceka kraj ugovora. . .
.
17f90b1391574f295e69bfd2a917e0e2.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Author
27 minutes ago, Constantin said:

.
17f90b1391574f295e69bfd2a917e0e2.jpg

Si dosadan !!!

• Author

Rekose bese septembra da se ocekuje povratak...

Si dosadan !!!
Što?

• Author
3 hours ago, Constantin said:

Što?

Zezam te. Peti put postavljas pitanje za Skrbica a niko ne odgovara 😁

Ja koliko se secam da ga je Sivic pominjao kao opciju kada se oporavi. Mislim ako sve bude ok mozda dobije minute posle rep pauze. Neki moj osecaj.

Odgovrio sam Gradini....[emoji2958]

Dobro de. Samo da se dečko oporavi i vrati. 

Ko bi trebao da bude starter Bonus Štulić, najbolji strelac ili Škrbić, dokazani napadač i strelac i igrač kome ugovor ističe za 6 meseci?

• Author
2 hours ago, Constantin said:

Kakav je ovaj?

Meni se svidja

Da se nije Lala ogrebao za još nekog igrača u smiraj noći ? :rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.