Nevernik Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Šokiran sam razvojem situacije Srećan vam Lalat. 1 1
Gradina Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 1 hour ago, Nevernik said: Šokiran sam razvojem situacije Srećan vam Lalat. Pozitivno ili negativno ? Treba dosta poznavati situaciju u našem klubu pa razumeti sve ovo. Mrka je drugi trener Lala će biti treći. Ako Lala zapali opet četvrti će na Mrkinu registraciju . Sve je to cirkus Medrano. Uz to čim je Mrka imenovan šatra na njegovo instistiranje su golmani dobili otkaz. Zašto im otkaz nije dao taj koji ih je angažovao ? Pa sakrio se iza Mrke ostaje ,,čist" a u dogledno vreme moguće je vraćanje mladog Mrke i da se oduže starom. Ma kombinacija milion od čoveka kome je prezime sinonim propadanja. Čeka se na Čairu da već jednom padne i da se nikad ne digne
Constantin Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 1 hour ago, Gradina said: Pozitivno ili negativno ? Treba dosta poznavati situaciju u našem klubu pa razumeti sve ovo. Mrka je drugi trener Lala će biti treći. Ako Lala zapali opet četvrti će na Mrkinu registraciju . Sve je to cirkus Medrano. Uz to čim je Mrka imenovan šatra na njegovo instistiranje su golmani dobili otkaz. Zašto im otkaz nije dao taj koji ih je angažovao ? Pa sakrio se iza Mrke ostaje ,,čist" a u dogledno vreme moguće je vraćanje mladog Mrke i da se oduže starom. Ma kombinacija milion od čoveka kome je prezime sinonim propadanja. Čeka se na Čairu da već jednom padne i da se nikad ne digne Zar nisu oni otišli za doba Sivića ?
Gradina Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Zar nisu oni otišli za doba Sivića ? Ne ne nisu. Čim je Mrci došao šatra na njegov i Acin predlog UO golmanima su raskinuti ugovori. Imas to negde na fb objavu
Constantin Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2 minutes ago, Gradina said: Ne ne nisu. Čim je Mrci došao šatra na njegov i Acin predlog UO golmanima su raskinuti ugovori. Imas to negde na fb objavu Znam da je ovaj kukao, mislim na Sivića, kako su golmani očajni i da treba potražiti neko rešenje.....i nadjoše ga, čini mi se, oteraše Peju. Tu se zguralo u par dana, pa se posle već desio Tolordava.....zato sam nešto i porkao.
Gradina Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Znam da je ovaj kukao, mislim na Sivića, kako su golmani očajni i da treba potražiti neko rešenje.....i nadjoše ga, čini mi se, oteraše Peju. Tu se zguralo u par dana, pa se posle već desio Tolordava.....zato sam nešto i porkao. https://www.juznevesti.com/Sport/Radnicki-sporazumno-raskinuo-ugovore-sa-dvojicom-prvih-golmana.sr.html Te ti 1
MaErAkLoIJA Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 8 hours ago, El pibe said: Vitas stoper? Zanimljivo... Em nas em moze jos dosta da pruzi... https://www.transfermarkt.com/uros-vitas/profil/spieler/138512
Gradina Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Zanimljivo... Em nas em moze jos dosta da pruzi... https://www.transfermarkt.com/uros-vitas/profil/spieler/138512 Opet će Baticini igrači da vade iz gliba ekipu kao pre par godina ? Nadam se da će time da se završi menadzersko mešetarska direktorska karijera Čačanina
Constantin Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Opet će Baticini igrači da vade iz gliba ekipu kao pre par godina ? Nadam se da će time da se završi menadzersko mešetarska direktorska karijera ČačaninaJel ovo ima nekih najava ili su samo želje, čestitke i pozdravi...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 10 minutes ago, Constantin said: Jel ovo ima nekih najava ili su samo želje, čestitke i pozdravi... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ja ukapirao da je zelja... E sad.....
Constantin Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ja ukapirao da je zelja... E sad.....Će skocka to Lala...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
Constantin Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Skini Mare sa one liste Vujadina Savića, završio karijeru ide u trenere....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1
Gradina Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 50 minutes ago, Constantin said: Skini Mare sa one liste Vujadina Savića, završio karijeru ide u trenere.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока I nije neki igrač bio. . . 1
MaErAkLoIJA Posted September 7, 2022 Author Posted September 7, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/igrac-meseca-mozzart-bet-superlige-nikola-stulic-tri-nedelje-cetiri-utakmice-sest-golova-tri-nagrade/430039 2
Recommended Posts