Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted

ne znam. i šta ako dođe treći trener i ne daj Bože zgazi ga auto, ili iz nekog drugog objektivnog razloga ne može da radi više?

Posted
6 minutes ago, Constantin said:

Jel beše limitirano, da ne može više od tri trenera u jednoj sezoni ?

Po pravilu jeste .I za igrace je pravilo da dve registracije ima pravo u celoj takmičarskoj sezoni jesen /proleće. Igrač ima pravo i na treću ali nema pravo nastupa do kraja celog prvenstva. Kod trenera se to mulja . Vodi se trener koji nema angazman. U ovom slucaju im je idealan bio Mrka  , kao onomad Stankovic. . . To ti je to

Posted
45 minutes ago, Ted said:

ne znam. i šta ako dođe treći trener i ne daj Bože zgazi ga auto, ili iz nekog drugog objektivnog razloga ne može da radi više?

Će radi na licencu od tog zgaženog :rolleyes:

• Haha 2
Posted

Nama je Mrka prvi trener koga smo smenili. Sivic je sam otisao, nije smenjen. Bilo ga je sramota

Valjda se i to racuna?

Posted
16 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Nama je Mrka prvi trener koga smo smenili. Sivic je sam otisao, nije smenjen. Bilo ga je sramota

Valjda se i to racuna?

To nema veze dal je dao il dobio otkaz.

Posted (edited)
14 minutes ago, Gradina said:

To nema veze dal je dao il dobio otkaz.

Ma znam nego kad okrive klub da menja trenere a oni sami odu... Posle pisu "treneri potrosna roba".

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Koliko znam Lalata postoji mogucnost da istrcimo ovako.

Jedino mislim da mu Aksentijevic nije po ukusu zbog odbrane i da bi pre namestio tu Yamkama ako proceni recimo da Tijeri ima kvalitet a Stajica da gurne na DM. Takodje postoji mogucnost da Pejovic bude starter a Marjanovic da udje svez u drugo.

IMG_20220905_152232.jpg

Posted
On 4.9.2022. at 0:51, Constantin said:

Omladinac na golu

Jovanović RB...Savić i Stajić CD, Srojanović LB

Yamkam, Marjanović DM

Papunašvili  Tomić  Petrov 

Štulić

39 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Koliko znam Lalata postoji mogucnost da istrcimo ovako.

Jedino mislim da mu Aksentijevic nije po ukusu zbog odbrane i da bi pre namestio tu Yamkama ako proceni recimo da Tijeri ima kvalitet a Stajica da gurne na DM. Takodje postoji mogucnost da Pejovic bude starter a Marjanovic da udje svez u drugo.

IMG_20220905_152232.jpg

:s_w:

Posted
1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

IMG_20220905_152232.jpg

ROSIĆ na golu

• +1 2
Posted

Čuka bije Surdulicu . Za 20 min tri gola im dali u Surdulici

Posted
On 4.9.2022. at 0:51, Constantin said:

Ne znam šta da kažem. Naš srednji red, osovina, zakazuje. Odbrana trpi zbog njihovog mrzovoljnog vraćanja sa protivničke polovine, kad izgobe loptu, agube je često i onda protivnik ima u tranziciji po dva-tri igrača da razradi višak. 

A Lalat kaže:

𝐙𝐚𝐝𝐧𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐣𝐚 𝐭𝐫𝐩𝐢 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐭𝐢𝐬𝐚𝐤 𝐚𝐤𝐨 𝐢 𝐤𝐫𝐢𝐥𝐧𝐢 𝐢𝐠𝐫𝐚č𝐢 𝐢 𝐯𝐞𝐳𝐧𝐢 𝐢𝐠𝐫𝐚č𝐢 𝐧𝐞 𝐨𝐛𝐯𝐥𝐣𝐚𝐣𝐮 𝐝𝐞𝐟𝐚𝐧𝐳𝐢𝐯𝐧𝐞 𝐳𝐚𝐝𝐚𝐭𝐤𝐞.

Eto....

• Haha 1
Posted
28 minutes ago, Constantin said:

A Lalat kaže:

Eto....

Prepisao od tebe. Prati te čita Lala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...