kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 al vas je izvukao sudija sa onim crvenim za kruševac, da nisu vodili 0:2 boga nema da bi ga dao 1
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da za na više dana, ništa terapija samo da je u centru kod onog šetališta Aj posle utakmice će pogledamo...ok? 1
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Cenim da će se Čarapani maksimalno izležavati do kraja
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Dobro je.... Bravo Mrko!!! Zavrsio utakmicu sa cetri bonusa. Veliki preokret. 1
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: al vas je izvukao sudija sa onim crvenim za kruševac, da nisu vodili 0:2 boga nema da bi ga dao Ja sam očekivao žuti, ali.....nije trebao da se lakta, lopta je već bila daleko od njih.
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 24 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Dobro je.... Bravo Mrko!!! Zavrsio utakmicu sa cetri bonusa. Veliki preokret. Ponovo me je nervirao Mesarović i donekle Pejović. Kad Sale gradi igru, može nešto i da se desi, kvalitetno po nas, ali ova dvojica, ubi bože. Mesraoviću ću lično da počupam onu jareću bradicu kad sledeći put počne da viče na igrače....kao da je 100 godina u Nišu... Stajić je dobro odigrao, Stojanović odlično, Sale sa dva gola, šta reći i Štulić u pravo vreme na praqvom mestu. Petrov je po običaju pretrčao Boga i nije imao sreće kod ona dva dobra šuta glavom. Golmanče.....mene stra vata....će nas napucaju slaninari u utorak. Možda grešim. 1
Gradina Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 19 minutes ago, Constantin said: Ponovo me je nervirao Mesarović i donekle Pejović. Kad Sale gradi igru, može nešto i da se desi, kvalitetno po nas, ali ova dvojica, ubi bože. Mesraoviću ću lično da počupam onu jareću bradicu kad sledeći put počne da viče na igrače....kao da je 100 godina u Nišu... Stajić je dobro odigrao, Stojanović odlično, Sale sa dva gola, šta reći i Štulić u pravo vreme na praqvom mestu. Petrov je po običaju pretrčao Boga i nije imao sreće kod ona dva dobra šuta glavom. Golmanče.....mene stra vata....će nas napucaju slaninari u utorak. Možda grešim. Sad će nas pljuju zbog sudjenja
Gradina Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 https://sportal.blic.rs/fudbal/lalatovic-podneo-ostavku-udario-i-na-sebe-i-na-igrace-i-definitivno-otisao-iz-borca/2022082619021792156 Znači li ovo nešto sa obzirom da sto vazda menjali po par trenera u polusezoni. Golmana pod hitno . Ovaj mali ima da izgori a i mi sa njim
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Pejovic koliko pasa podeli toliko i pogresi. Treba nam tu jaci igrac jos i da je brzi ehheee. Ajdar ima stofa. Golman mislim da ne moze da brani protiv jacih ekipa i slazem se sa Constantinom, najebali smo ga ako brani protiv Vojvodine. Mrka je mozda mogao jos nekog igraca da ubaci. Imamo dobru kondiciju i mislim da smo u vrhu lige. Stojanovic je kao metak bio danas. Yamkam nije onaj stari posle malarije. I jos jednom svaka cast za cetri bonusa
hrkljush boys_2 Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Zna li neko od vas.koliki su procenti Radnickom za Pavkova?
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 8 minutes ago, Gradina said: https://sportal.blic.rs/fudbal/lalatovic-podneo-ostavku-udario-i-na-sebe-i-na-igrace-i-definitivno-otisao-iz-borca/2022082619021792156 Znači li ovo nešto sa obzirom da sto vazda menjali po par trenera u polusezoni. Golmana pod hitno . Ovaj mali ima da izgori a i mi sa njim Treba sacekati Vojvodinu. Pobedili smo ubedljivo dve najslabije ekipe. Posle te utakmice treba vagati o Mrkinim dometima. Ja bih voleo da Lalat dodje. Izvukao bi maksimum iz ovih igraca i verujem da bi doveo jedno dva extra igraca. Ume on sa Toncevim. Lepo je sve ovo ali je Mrka pokazao u proslosti da je dobar kao sok trener, da trzne ekipu. Daj Boze da smo pogodili sa njim.
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Zna li neko od vas.koliki su procenti Radnickom za Pavkova? 30% 1
Recommended Posts