Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Just now, MeanM@ said:

Toeto, imamo centarfora za LS.

Samo ne onaj Late lat. Bolje i Rakonjac

• Replies 8.5k
  • Views 415.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

I naravno Pesic 2-1

Drhtite li Varane, Alabo, Ake, Militao, Upamekano, spavate li mirno

• Author

Rodic pravi faul tamo gde ne sme i stativa.

A ne valja Pesic

Utakmicu su izvadili ovi zvizduci Pesicu kad je krenuo da zadrzava loptu.:D

Kup je naš!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Dupla kruna...Bravo.

• Author

Kada je Pesic poceo da redja kome sve posvecuje golove i za koga je veceras igrao, pomislih samo da ne pomene Vucica.  

pokusao sam da zavolim pesica, ali ne ide.

Za treći šešir i teoretski ostalo je još samo da Sosijedad ostane ispred Viljareala do kraja Primere.

Sosijedad ima 5 bodova vise, dva kola pre kraja prvenstva. Igraju u gostima protiv A. Madrida i docekuju Sevilju, dok Viljareal gostuje Valjekanu i docekuje A. Madrid. 

U slučaju istog broja bodova Viljareal ima prednost boljeg međusobnog skora što je primarni tie-breaker u Španiji.

Proslava Duple krune. ulazak u Ligu Sampiona, novog trenera... sve to u 19h na Miticu protiv Novog Pazara

C. ZVEZDA: Borjan - Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Ivanić, Mitrović - Mijatović.

Гелор