Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Inače, Vigo je na pozajmici, otkupna cena je dva miliona evra. 

Ovakva Zvezda nema šta da traži u CL, jedini igrači koji su sposobni da je igraju (ne i da tamo nešto značajno urade) su Bukari, Dragović, Eraković i Ivanić, a realno je da ostane samo ovaj poslednji. Ova dva kaparisana igrača tek treba da vidimo kao i šta je ostalo od Spajića. Milivojević, Maksimović, Radonjić i Djuričić bi bili pojačanja, svi su valjda slobodni na kraju sezone, tu bi trebalo probati. I nekoliko kvalitetnih stranaca. Para će valjda biti kad Nedimo...pardon Džaja pobedi. 

Edited by fandorin
  • +1 3
Posted

Bice oko 30M evra od UEFA koje ce Terzic "prodati" nekoj banci za %, od FSS necemo dobiti bas nista.

Posted
27 minutes ago, nahbar said:

Sta si ti brate gledao...

Partizan je objektivno u drugom poluvremenu bio bolji od nas koliko smo mi u prvom bili bolji od njih. Cak su obe ekipe imale po jednu sansu po poluvremenu maltene iz iste pozicije koje su golmani odbranili a razliku je napravilo to sto je frljoka Viga usla a frljoka Urosevica nije jer je Borjan skinuo.

Mi ne igramo nista kad Kanga ne igra i zato pod hitno moramo da trazimo resenje u igri bez njega. Bez Kange nema otvaranja akcija iz zadnje linije, nema dobrog pregleda igre, nema dijagonalnih pasova kojim stvaramo visak, nema dobrih lopti za Kataija i Ivanica da razmene ono svoje po levom boku, nema livade ispred Bukarija, nema bukvalno nicega. Kangvu smo totalno ugasili, on je decko na pocetku pokazivao da moze sve to (plus da oduzima loptu i sece protivnicke napade) ali u poslednje vreme igra kao da je zaboravio sta to bese fudbal. Zato jucerasnju utakmicu ne vredi komentarisati kad je nasa igra u pitanju, imamo jednog igraca koji je sposoban da doturi dobar pas a taj isti igrac je pogresio bukvalno svaki pas koji je dodao, osim jednog pred sam kraj utakmice koji je dodao vec lipsalom Pesicu, pa ni tu nista nismo dobili. Tu jednu sansu koju smo imali kad je Katai napucao Popovica dobili smo iz ukradene lopte i individualne akcije Bukarija.

Inace, mi smo prvo poluvreme ipak dosta dobro odigrali sto se tice ostalih segmenata igre. Imali smo punu kontrolu, drzali posed, odbili Partizan od naseg gola i igrali nasu klasicnu utakmicu protiv slabijeg protivnika na Marakani. Za nesto vise napred bilo je potrebno da imamo tacan poslednji i pretposlednji pas a mi smo bukvalno svaki od tih pasova predali igracima Partizana u noge, cak i one najjednostavnije. Taj problem nije od juce, imali smo ga sve vreme na pripremama i to tumacim kao tehnicku nesposobnost pre svega Mitrovica i Pesica, ali i Bukarija, da na malom prostoru i u guzvi dodaju tacnu loptu. Mitrovic je. inace, za mene veliko razocarenje po svakom osnovu. Sebican, glup, ne prepoznaje dobro situacije na terenu, ne dodaje kad treba, glavinja s loptom i lako gubi posed. Ne znam tacno sta je on umislio da jeste ali za sada osim brzine nema bukvalno nista igracki kod njega. Na kraju ga je Milojevic zamenio jer je dva puta bespotrebno izgubio loptu pokusavajuci da prodje kroz dva igraca i oba puta smo popili dobre tranzicije Partizana iz kojih su dosle dve opasne stuacije.

Drugo poluvreme je bilo jezivo i licilo je na vecinu nasih utakmica protiv Partizana poslednjih sezona. Na stranu ponasanje igraca Partizana na koje smo do sada morali sto puta da se naviknemo, a nismo, mi u drugom poluvremenu nismo odigrali bukvalno nista. Neki igraci za koje nemamo zamene su crkli (verovatno nikad bolje pripreme) pa smo izvodili krive Drine sa zamenama koje nesto mogu da odigraju i istumbali tim da te zamene nekako postavimo u neki smisao. Bukari, na primer, ne znam da li je jedan minut pre ove utakmice odigrao na levoj strani napada. To je ocekivano rezultiralo fijaskom u organizaciji igre jer ispred zadnje linije nikom nije bilo jasno sta treba da igra. Na kraju je jos i Milunovic morao da izadje pa smo bili osudjeni na to da gledamo Pesica koji ni spreman ne zna nista a kamoli kad toliko lipse da ne moze da potrci.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Bice oko 30M evra od UEFA koje ce Terzic "prodati" nekoj banci za %, od FSS necemo dobiti bas nista.

Kakav crni FSS? Dobićemo lovudžu od gazde jer smo odradili izbore. 

• +1 1
Posted

Kvalitet je los jer su mnogi izgleda preplaceni i dobro im je ovde.
Derbiji su prije 15 20g bili bolji, jer je tih par derbija uz par utakmica u Evropi bila jedina prilika da vecinu igraca kakav menadzer primjeti i da odu preko i naplate se.
Karijeru jednog Vitakica ili Duljaja sad vecina domacih moze da sanja.
Ono sto meni bode oci da niko od ovih omladinaca, sto domaćih sto stranih ne moze level vise. Svi se utope.

Sent from my NTN-LX1 using Tapatalk

• +1 1
Posted
3 hours ago, fandorin said:

Inače, Vigo je na pozajmici, otkupna cena je dva miliona evra. 

Ovakva Zvezda nema šta da traži u CL, jedini igrači koji su sposobni da je igraju (ne i da tamo nešto značajno urade) su Bukari, Dragović, Eraković i Ivanić, a realno je da ostane samo ovaj poslednji. Ova dva kaparisana igrača tek treba da vidimo kao i šta je ostalo od Spajića. Milivojević, Maksimović, Radonjić i Djuričić bi bili pojačanja, svi su valjda slobodni na kraju sezone, tu bi trebalo probati. I nekoliko kvalitetnih stranaca. Para će valjda biti kad Nedimo...pardon Džaja pobedi. 

Ne samo ovakva Zvezda nego niko sa Balkana i istočnog bloka nema šta da traži, osim da pokuša jednokratno iznenadjenje (kao onomad protiv Liverpula) i da primi što manje golova.

Ipak, žreb od jesenas nam je pokazo da nismo bili kadri ni grupu LE da prodjemo, dobili smo klubove koji su takodje često učesnici LŠ.

Uprava jede govna kad su pojačanja u pitanju, iz omladinskog pogona rekto ko dobija šansu, a trend vraćanja "penzionera" se ne prekida - na sve to dugovi se samo povećavaju. Znajući te prinicipe rada sezonama u nazad ne ostaje nam puno nade u bolje sutra nego nam ostaje malo loženja s vremena na vreme...

Posted
18 hours ago, Dimitrije said:

Pa dobro, sta predlaze, da odustane od LS i LE i da se prijavi za LK?  Mislim stekli su pravo na ucesce u LS svojim igrama i uspesima u Evropi.  Niko im nije poklonio.  To sto se to vama ne svidja i sto prizivate katastrofu (koja je vrlo moguca) ne znaci da ne treba da igraju u LS.  Nije Zvezdina krivica sto u LS igraju klubovi azdaje.  Takva je stvarnost.  Kada bi nam zabranili da igramo u evro-kupovima zbog nedostatka kvaliteta, onda bi bila kuknjava na nepravdu.  Igraj i ucestvuj onako kako umes i moras.  Kome se ne svidja, neka ne gleda.

Ko bre priziva katastrofu, odustajanje od LŠ, šta pričaš?? Ako je tebi ok ovo što gledamo protiv domaćih kanturina, uz poluraskantani igrački kadar, meni nije ok. Ali katastrofu ne prizivam već stvari nazivam pravim imenom, kao i lopovčine koje će zarađeni novac podeliti među sobom i opet će Peša u napadu da meša, al guzicom. I to petu godinu, kao i vojnici kluba.

• +1 2
Posted

Tenderlije podržale Džaju, šokiran sam.

• +1 2
  • Haha 6
Posted

Dzaja i Vidic danas iznose svoje programe na RTSu, sto je realno veliki pomak u odnosu na prethodne FSS izbore koji su bili apsolutno netransparentni...

Posted

Da, maksimalno transparentan proces u kojem će botovi delegati glasati kako im se kaže, i gde se vrši pritisak na one koji podržavaju Vidaru. Transparentno, demokrarski i ravnopravno kao i svi izbori u Vučićevoj Srbiji.

• +1 1
Posted (edited)

Vidic ocekivano izbrifovan i profi. Ono sto me je iznenadilo je pozitivan diplomatski stav koji sluti na pobedu.

Dzaja penzionerski, u skladu sa godinama...

Edit. Doduse nije bas bilo reci o programima, vec o nekim uopstenim namerama i lepim zeljama...

Edited by Bright Billy
Posted

Od 18:30 u Bačkoj Topoli:

Borjan - Vigo, Leković, Dragović, Rodić - Mijailović, Kanga - Bukari, Kangwa, Mitrović - Pešić;

Klupa: Vasiljević, Mijatović, Katai, Azarov, Rakonjac, V.Nikolić, Prutsev, Srnić, L.Nikolić, Gobeljić;

• +1 1
Posted

Pešić u 11 dok ne postigne gol :ajde:

Posted

Zabio je golčinu u pretprošlom kolu. :D

• +1 1