Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ovo veceras je sramota, a ne kiks.

A sta je kiks u nasoj ligi? Da nas dobije TSC da bi Partizan bio treci?

• +1 1
Posted

kako li je samo pešić zalutao u fudbal. za onaj udarac kolenom ga treba izbaciti iz kluba. potpuni kreten. žali bože dva sata potrošenog vremena.

a i delije su pizde.

• +1 2
Posted

Nije kolenom već dupetom

• +1 3
Posted

Prvo poluvrteme je bilo ok sto se tice Zvezde iako je i tada srednji red (Kanga prvenstveno) bio van funkcije a Katai igrao kako je igrao.  Ipak, pobijali smo ih po bokovima kao kroz sir.  U drugom poluvremenu su se igraci instinktivno povukli i digli ruke od napadanja, cime su inspirisali i trenera da to uradi.  Izvukao oba krila pa zatim Kataija.  Ostavio Silju i Bukarija prekomandovao na polu-spica.  Ja sam smatrao da je ok da uvede Milunovica, ali umesto Rodica a ne umesto Kataija.  Kangvu sam ocekivao umesto Kange.  Ukratko, totalna konfuzija u drugom poluvremenu.

Posted

Sta je zanimljivo je da je u prethodne cetiri utakmice Zvezda igrala dosta dobro.  To je proslo gotovo nezapazeno na PPP, bez pohvale, bez dobrih komentara.  Lose drugo poluvreme u derbiju je izvuklo Dankana i drustvo da iz svojih rupa da ospu paljbu po Zvezdi (nigde ih nije bilo dok smo pobedjivali i punili protivnike).  Milos im tercira.  Lose poluvreme se desava.  Ne tako davno smo imali priliu da to vidimu u dva navrata protiv Makabija pa i u derbiju na JNA.  Prvo da vidimo da li ce tako lose da se igra u naredne cetiri utakmice pa da se ozbiljno zabrinemo.  Ja sumnjam da ce Milojevic da ostane Zvezdin trener i ako dodje do +20 i osvoji duplu krunu.  Dovesce nekog drugog za paradu, da se Terzic puva, jer njemu je stalo do zvucnih imena na klupi a ne do strebera.

• Haha 1
Posted

Užas. Nikad gore komšije u raspadu, i ovaj ovako postavi “igru”! Pa teraj se više, sramoto jedno. Da imamo iole normalniju i nelopovsku upravu, legao bi nam Piksi kao trener samo tako. Ne zbog taktičkog maga, koji nije, već da im da šut u dupe i da napadaju. Bravo za Duljaja što nije bio pizda, već ih terao da igraju. 

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Jao kako će Evropa da nas otrijezni...

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
51 minutes ago, nautilus said:

kako li je samo pešić zalutao u fudbal. za onaj udarac kolenom ga treba izbaciti iz kluba. potpuni kreten. žali bože dva sata potrošenog vremena.

a i delije su pizde.

Nas danas nije izneverio Pesic.  On tako igra oduvek.  Nama su problem bili pre svega Kanga, a odmah zatim Katai.  Njih dvojca su kreatori Zvbezdine igre i u odsustvu Ivanica slaba igra ove dvojce se odrazila na igru celog tima.  Mozes neko vreme da diktiras igru po bokovima ali bocni igraci (i krila i bekovi) se brzo istrose.  Bez sredine ne moze da se igra dobro cela utakmica.

Posted (edited)

Luco Ibanjez pozvao u poluvremenu Viga, objasnio mu da je ispao budala reakcijom nakon gola i ovaj se izvinio nakon utakmice.

„Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim“, ponovio je južnoamerički fudbaler.

Edited by Milosh76
  • +1 3
Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Sta je zanimljivo je da je u prethodne cetiri utakmice Zvezda igrala dosta dobro.  To je proslo gotovo nezapazeno na PPP, bez pohvale, bez dobrih komentara.  Lose drugo poluvreme u derbiju je izvuklo Dankana i drustvo da iz svojih rupa da ospu paljbu po Zvezdi (nigde ih nije bilo dok smo pobedjivali i punili protivnike).  Milos im tercira.  Lose poluvreme se desava.  Ne tako davno smo imali priliu da to vidimu u dva navrata protiv Makabija pa i u derbiju na JNA.  Prvo da vidimo da li ce tako lose da se igra u naredne cetiri utakmice pa da se ozbiljno zabrinemo.  Ja sumnjam da ce Milojevic da ostane Zvezdin trener i ako dodje do +20 i osvoji duplu krunu.  Dovesce nekog drugog za paradu, da se Terzic puva, jer njemu je stalo do zvucnih imena na klupi a ne do strebera.

Aj sad se fino ti vrati u svoju rupetinu, sve sa informerom pod rukom i nemoj biti bezobrazan.

Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Dosta dobro igrali, protiv Male Krsne i Velike Moštanice?

A u prvoj takmičarskoj utakmici bunkerica i kad protivnik ima 10 igrača, dali slučajan gol,  golman junak meča?

Biću presrećan da lažni Miloje ostane na klupi i pokaže svu raskoš talenta u LŠ

• +1 3
Posted

Ako je ovo najbolje sto Srbija ima da ponudi u fudbalu onda se poserem u isti.

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Preskočiš utakmicu ,pogledaš rezultat i to je to. Očekivao sam remi ,1-1 ,kada je pa bilo fudbala u derbiju ,igraju samo da ne izgube ,uz to ogromna prednost na tabeli .
Ne znam šta ste očekivali ali fudbala na ovim utakmicama nema decenijama.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Prošle godine u ovo doba je derbi bio dobar. Ali tada smo imali više muda nego danas.

Posted (edited)

šta ja znam, meni smeta odsustvo dobrog fudbala u derbijima. a ono je učestalo, sa tendencijom da postane pravilo.

a problem je što gledamo neke druge derbije, pa vidimo da to može da bude i interesantno. jel prošle sezone bilo, kad je Barsa gostovala Realu, koji je dobrano odmakao na tabeli, Barsa u nekom čudnom periodu tranzicije i bum.....0-3 ili 0-4 na poluvremenu. ubiše ih ko petliće.

znam, nije Zvezda Real, ni Partizan Barsa, niti će ikad biti blizu tog nivoa.....ali derbi može da bude zanimljiv, da pruži neki neverovatan rezultat, uzbuđenje, iznenađenje, na kom god nivou da je taj fudbal.

u ovom našem mučenom derbiju, 0-0, 1-0, 1-1, a ostalo vrlo retko. sve to praćeno tučom, nervozom i fudbalom koji je ispod nivoa kvaliteta koji večiti mogu da pruže.

Edited by Ted
  • +1 4