Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kada ce kraj ovom mucenju?  Zvezdina igra se raspala.  Partizan da igra i sa osmoricom bio bi i dalje ravnopravan.

• +1 1
Posted

Dobili i standardno smo ih pokrali, meni dosta

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Ne valja trener ni kad pobedjujemo u derbiju…

• +1 1
  • -1 1
Posted

Bolji Partizan, mi dali srecan gol i jedna sansa, oni napadali opasno u drugom.

Sudija izgubljen u vremenu i prostoru.

Trener nam je nivo Alkosana i Jankosana...

• +1 4
Posted

Jedini pogubljeniji od nas je sudija. Fss se ozbiljno blamira sa cascavsnjem sudija da sude derbi.

• +1 4
Posted

O utakmici i igri Zvezde u kojoj Kanga da bukvalno 0 tacnih pasova ne vredi uopste govoriti.

Partizan je zasluzio izjednacenje alil nisu umeli da ga umuljaju.

Ne postoje reci kojima moze da se opise Zvezdino drugo poluvreme a da su iole pristojne.

• +1 9
Posted

Kangina najgora utakmica u karijeri.

Cokna igrao za sebe, upisao pobedu u derbiju i sad može mirno da ide. 

• +1 2
Posted

Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. 

Posted

Nece taj nigde, nazalost.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. 
Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic
Posted

Ivica mi uvijek djeluje high, što je simpa.:thumbup:

• +1 1
Posted

Konačno kraj igri bez igre, pozitivci dana su navijači prilično popunjene tribine i Duljaj, iako je ko iz bubnja izvučen pravo na derbi u momentima prvog poluvremena kad mu se ekipa sakrila u svoj 16, on ih istjera naprijed igrajte pa makar gubili 3:0 bolje tako nego ko miševi u odbrani braniti 0:1! Zvezda je trebala da igra pas igru kroz sredinu upravo kao što je Partizan radio cijelo drugo poluvrijeme, ali naš stručnjak se izgubio u unaprijed dobijenoj utakmici!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

• +1 2
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic

Mogao je Gobeljića umjesto Miluna. Kad sam ga vidio kod aut linije, počeo sam da navijam da ga uvaljaju komšije.

• +1 1
Posted

Kakva skupina jadnika na čelu sa onim pajserom sa klupe i najgorim igračem u istoriji fudbala, onim sranjem što se odaziva na pešić

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Milosh76 said:

Nece taj nigde, nazalost.

Ide posle prvog kiksa, garantovano. Toga je i sam svestan. 

• +1 1