March 3, 20232 yr Author Kada ce kraj ovom mucenju? Zvezdina igra se raspala. Partizan da igra i sa osmoricom bio bi i dalje ravnopravan.
March 3, 20232 yr Bolji Partizan, mi dali srecan gol i jedna sansa, oni napadali opasno u drugom.Sudija izgubljen u vremenu i prostoru.Trener nam je nivo Alkosana i Jankosana...
March 3, 20232 yr Jedini pogubljeniji od nas je sudija. Fss se ozbiljno blamira sa cascavsnjem sudija da sude derbi.
March 3, 20232 yr O utakmici i igri Zvezde u kojoj Kanga da bukvalno 0 tacnih pasova ne vredi uopste govoriti. Partizan je zasluzio izjednacenje alil nisu umeli da ga umuljaju. Ne postoje reci kojima moze da se opise Zvezdino drugo poluvreme a da su iole pristojne.
March 3, 20232 yr Kangina najgora utakmica u karijeri. Cokna igrao za sebe, upisao pobedu u derbiju i sad može mirno da ide.
March 3, 20232 yr Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju.
March 3, 20232 yr Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic
March 3, 20232 yr Konačno kraj igri bez igre, pozitivci dana su navijači prilično popunjene tribine i Duljaj, iako je ko iz bubnja izvučen pravo na derbi u momentima prvog poluvremena kad mu se ekipa sakrila u svoj 16, on ih istjera naprijed igrajte pa makar gubili 3:0 bolje tako nego ko miševi u odbrani braniti 0:1! Zvezda je trebala da igra pas igru kroz sredinu upravo kao što je Partizan radio cijelo drugo poluvrijeme, ali naš stručnjak se izgubio u unaprijed dobijenoj utakmici!Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
March 3, 20232 yr 1 minute ago, Milosh76 said: 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic Mogao je Gobeljića umjesto Miluna. Kad sam ga vidio kod aut linije, počeo sam da navijam da ga uvaljaju komšije.
March 3, 20232 yr Kakva skupina jadnika na čelu sa onim pajserom sa klupe i najgorim igračem u istoriji fudbala, onim sranjem što se odaziva na pešić
March 3, 20232 yr 9 minutes ago, Milosh76 said: Nece taj nigde, nazalost. Ide posle prvog kiksa, garantovano. Toga je i sam svestan.