Dimitrije Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Kada ce kraj ovom mucenju? Zvezdina igra se raspala. Partizan da igra i sa osmoricom bio bi i dalje ravnopravan. 1
pantelia Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Dobili i standardno smo ih pokrali, meni dosta 2 2
John Coltrane Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Ne valja trener ni kad pobedjujemo u derbiju… 1 1
Milosh76 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Bolji Partizan, mi dali srecan gol i jedna sansa, oni napadali opasno u drugom.Sudija izgubljen u vremenu i prostoru.Trener nam je nivo Alkosana i Jankosana... 4
MiddleClass Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Jedini pogubljeniji od nas je sudija. Fss se ozbiljno blamira sa cascavsnjem sudija da sude derbi. 4
harper lee Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 O utakmici i igri Zvezde u kojoj Kanga da bukvalno 0 tacnih pasova ne vredi uopste govoriti. Partizan je zasluzio izjednacenje alil nisu umeli da ga umuljaju. Ne postoje reci kojima moze da se opise Zvezdino drugo poluvreme a da su iole pristojne. 9
fandorin Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Kangina najgora utakmica u karijeri. Cokna igrao za sebe, upisao pobedu u derbiju i sad može mirno da ide. 2
hrkljush boys_2 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju.
Milosh76 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic
hrkljush boys_2 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Ivica mi uvijek djeluje high, što je simpa. 1
Ćenta Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Konačno kraj igri bez igre, pozitivci dana su navijači prilično popunjene tribine i Duljaj, iako je ko iz bubnja izvučen pravo na derbi u momentima prvog poluvremena kad mu se ekipa sakrila u svoj 16, on ih istjera naprijed igrajte pa makar gubili 3:0 bolje tako nego ko miševi u odbrani braniti 0:1! Zvezda je trebala da igra pas igru kroz sredinu upravo kao što je Partizan radio cijelo drugo poluvrijeme, ali naš stručnjak se izgubio u unaprijed dobijenoj utakmici!Послато са SM-A225F помоћу Тапатока 2
hrkljush boys_2 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 1 minute ago, Milosh76 said: 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Jedino što je pozitivno kod Milojevića večeras je što je skonto koliki je zajeb ona debilna izmjena Katai - Milun, pa je uveo Mijatovića. E sad možda i veći je problem što i dolazi uopšte na tu ideju. Da se Milunovic nije povredio, usao bi Gobeljic, a ne Mijatovic Mogao je Gobeljića umjesto Miluna. Kad sam ga vidio kod aut linije, počeo sam da navijam da ga uvaljaju komšije. 1
Dankan Ajdaho Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Kakva skupina jadnika na čelu sa onim pajserom sa klupe i najgorim igračem u istoriji fudbala, onim sranjem što se odaziva na pešić 2
fandorin Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 9 minutes ago, Milosh76 said: Nece taj nigde, nazalost. Ide posle prvog kiksa, garantovano. Toga je i sam svestan. 1
Recommended Posts