November 2, 20222 yr 40 minutes ago, MiddleClass said: Terzic veli da je Milojevic sigurno tu do maja, a ako uzme titulu i duze. https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/ako-je-vladan-milojevic-potreban-zvezdi-tu-sam-milojevic-najavio-povratak-na-marakanu-mozete-da-racunate-na-mene-video/2022102910535573983
November 2, 20222 yr 51 minutes ago, Hroničar said: Još se i sređuje glavna ulica, pravi se kružni tok. Opa kolega sugrađanin?
November 2, 20222 yr 2 hours ago, MiddleClass said: Terzic veli da je Milojevic sigurno tu do maja, a ako uzme titulu i duze. Da.mi je dozivjeti da neko kaže do tada i tada je Terzic u zatvoru, a ako se ne bude dobro vladao i duže.
November 2, 20222 yr 2 hours ago, Moća said: Opa kolega sugrađanin? Možda se i znamo, Svetozarevo je mali grad.
November 2, 20222 yr 45 minutes ago, Moća said: Ja sam ovde prisutan mojim zvaničnim nadimkom takodje i @Filozof manijak😁
November 2, 20222 yr 52 minutes ago, Moća said: Ja sam ovde prisutan mojim zvaničnim nadimkom Dobar ti je nadimak. Nego, gde nađe Darka kao profilnu fotku, ti si više naginjao ka čuvarima mreže.
November 2, 20222 yr 13 minutes ago, Hroničar said: Dobar ti je nadimak. @pantelia je uvek najvise voleo @Moća