Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

U kojoj valuti mi ono njima dodjemo za Mitrovica?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author
1 minute ago, FPLS said:

Penal kao kuca nad Bukarijem, ne znam kako je ovo mogao da ponisti, moguce cak da je mucenik gledao start nad Kangom.

Bilo je dva faula u kaznenonm jedan za drugim.  Prvo nad Kangom a onda nad Bukarijem.  Var soba je morala da ukaze na oba faula.

Nije samo ova utakmica problem ,očajno sudjenje imamo u našoj ligi.
U Evropi i pored loših igara i rezultata normalno sudjenje,ovde kao da smo Ruje u Ukrajini.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• Author

Samo strpljivo i uvalicemo im gol.  U neko doba da ubacimo Ktaija da ih malo terorise.  Bitno je da ne primimo gol.

Just now, elementary said:

Nije samo ova utakmica problem ,očajno sudjenje imamo u našoj ligi.
U Evropi i pored loših igara i rezultata normalno sudjenje,ovde kao da smo Ruje u Ukrajini.

Da, ovo je vec treca utakmica zaredom da imamo uzasno sudjenje, s tim sto su ovog puta odlucili da ni VAR ne vazi. Picka Jovanovic koji sedi u Staroj Pazovi je skinuo odgovornost sa sebe i uvalio odluku ovom liku kojem pet minuta svi zivi jebu majku i prete mu.

Ali, najbolji opis sudjenja u Srbiji je dao komentator koji mrtav hladan kaze u jednom trenutku - bio je faul za karton ali je peti minut pa ga sudija nije dao. Dao ga je u devetom jer je lik iskoristio bonus iz petog i napravio drugi istovetan prekrsaj. Jos kad bi neko objasnio nekome da uopste nije vazno da li je peti ili pedeseti minut, vidjao sam utakmice u najjaicm ligama gde neko popije crveni u prvih pet minuta ako ga je zasluzio. E, zbog tog overthinking-a nasih sudija mi imamo ovo sto imamo na nasim terenima, oni ne sude ono sto je po pravilima vec ono sto je u kontekstu. Pa ako je peti minut utakmice onda odbrane valjda imaju sezonu lova na napadace, jer je obicajno pravo da se u prvih pet minuta ne svira nista.

Steta. Da je bolji teren i bolji sudija bila bi odlicna utakmica, ovako je samo dobra.

Katai umjesto Ivanica pod hitno...

Koliko ovi imaju sreće jbt.
Kada igraš ovako moraš biti nagrađen prosto mora da udje nekako. Biće neki odbitak ili slično.
Sad će i valjanje.
Hoće li crveni više.

ipak crvena karta

Tako je. Drugi zuti za Jamkama...

Mrs! Aj sad Guelore...

Kako igramo, nisam gledao prvo poluvreme?

Treba više šutirati iz daljine ,pogodice usput nekog od ovih 11 u šesnaestercu.
Batalite centarsuteve.

Daj Mijatovica i Bena...

3 minutes ago, Milosh76 said:

Kako igramo, nisam gledao prvo poluvreme?

kilavo

Igrali bi bolje da je Deki trener :)