Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Gobeljic ima kartone i ne igra protiv Vose sutra.

• Replies 8.5k
  • Views 416.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

19 minutes ago, Milosh76 said:

Gobeljic ima kartone i ne igra protiv Vose sutra.

Tu je Srnic.

Lucidni vezista.:laugh: Lucidno se vezuje za sankove na splavovima.

Zavidan si.

22 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Zavidan si.

Nisam ja odavno za splavove. Dovoljno mi je muka od alkohola u ovim godinama, jos mi samo treba da mi se pod ljulja. Tako da si promasio fudbal taman kao da ti je Veljko Nikolic brat od strica.:D

U Velji Nikolicu jedino buregdzije vide lucidnost. Ne vide čak ni ovi što ku produzavaju ugovor.

Ne znam šta su buregdzije, ali Velja je bez dileme pismen i kreativani igrač. Ali ako je istina to sa splavovima trebalo ga je davno prodati. Cena mu je sigurno bila pristojna pre par godina.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

5 hours ago, harper said:

Nisam ja odavno za splavove. Dovoljno mi je muka od alkohola u ovim godinama, jos mi samo treba da mi se pod ljulja. Tako da si promasio fudbal taman kao da ti je Veljko Nikolic brat od strica.:D

Brate sprdam se

Nakon omladinaca i kadete nam isprašiše komšije, 2-4.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Kanga, Mijailović - Bukari, Ivanić, Katai - Pešić.

Na klupi Crvene zvezde su pored rezervnog golmana Popovića još Azarovi, Kulibali, El Fardu Ben, Krstičić, Mitrović, Motika, Ibrahim Mustafa, Pankov, Srnić i Nikola Stanković.

Derbi sa Vosom u NS u 19h

Šta je sa Kangvom?

Dupli blok Voše,nabili se nazad kao da im život zavisi od toga.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Mijailovic najbolji kod nas, brdo lopti je presekao.

1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

Šta je sa Kangvom?

Ni na klupi.