October 19, 20222 yr 19 minutes ago, Milosh76 said: Gobeljic ima kartone i ne igra protiv Vose sutra. Tu je Srnic.
October 19, 20222 yr Bitan potpis na "Marakani". Lucidni vezista Veljko Nikolić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom. https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/zvezdin-vazan-posao-vezista-stavio-potpis-milojevic-ga-vidi-ga-velikog-aduta-video/2022101910114943022
October 19, 20222 yr 22 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Zavidan si. Nisam ja odavno za splavove. Dovoljno mi je muka od alkohola u ovim godinama, jos mi samo treba da mi se pod ljulja. Tako da si promasio fudbal taman kao da ti je Veljko Nikolic brat od strica.
October 19, 20222 yr U Velji Nikolicu jedino buregdzije vide lucidnost. Ne vide čak ni ovi što ku produzavaju ugovor.
October 19, 20222 yr Ne znam šta su buregdzije, ali Velja je bez dileme pismen i kreativani igrač. Ali ako je istina to sa splavovima trebalo ga je davno prodati. Cena mu je sigurno bila pristojna pre par godina. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
October 19, 20222 yr 5 hours ago, harper said: Nisam ja odavno za splavove. Dovoljno mi je muka od alkohola u ovim godinama, jos mi samo treba da mi se pod ljulja. Tako da si promasio fudbal taman kao da ti je Veljko Nikolic brat od strica. Brate sprdam se
October 20, 20222 yr CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Kanga, Mijailović - Bukari, Ivanić, Katai - Pešić.Na klupi Crvene zvezde su pored rezervnog golmana Popovića još Azarovi, Kulibali, El Fardu Ben, Krstičić, Mitrović, Motika, Ibrahim Mustafa, Pankov, Srnić i Nikola Stanković.Derbi sa Vosom u NS u 19h
October 20, 20222 yr Dupli blok Voše,nabili se nazad kao da im život zavisi od toga.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk