Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Sanogo – S. Mitrović, Katai, Ivanić – Pešić.

Na klupi su: Popović, Pankov, Motika, Mustafa, Nikolić, Ben, Srnić i Kulibali.

Nismo uspeli ni klupu da popunimo

• Replies 8.5k
  • Views 416.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Motika ni s ove klupe nece uci 

• Author

Samo jednog odbrambenog na klupi.  Mogao je bar Azarova da stavi na klupu za ne-daj-Boze.   Mitrovic nije Bukari ali je dobar.  Milun ce da nedostaje jer je trenutno najbolji stoper.  Bez njega, u prekidima necemo da budemo ubojiti kao sa njim.

Bas malo ljudi na stadionu..15ak hiljada mozda...

Stvarno čudno...

Publika će se brzo vratiti ,ako ekipa veze par dobrih utakmica i pobedi večeras za početak.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

6 minutes ago, Milosh76 said:

Bas malo ljudi na stadionu..15ak hiljada mozda...

A u gradu saobraćajni kolaps zbog ove nebuloze... Tačno treba ugasiti i Zvezdu i Partizan.

Gobeljic - zlocin koji traje

Sta ce danas sjebati? 

Možda neka crvena karta ,nije skoro...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

dobro smo krenuli...

Napredovao je #77, stavio je ruke udupe da ne pravi elfmeter :ziga:

Lako nam dolaze do 16m. Mi napred mucenje...

Prilično kilavo je ovo

Mitrovic najgori...

Ovi da nisu sebicni vec bi stavili 2 koma, bolji su od nas

A u gradu saobraćajni kolaps zbog ove nebuloze... Tačno treba ugasiti i Zvezdu i Partizan.
Kolaps je zbog 2000 navijaca Ferenca sa sve pandurima kao obezbedjenje.
Drugo, u BG je svaki dan kolaps od 16-18h bez obzira da li se igra fudbal ili ne.

A nebulozu isuse.gif organizuje UEFA kao i termin utakmice, pa njih ugasi ako mozes