September 22, 20222 yr Za Robija dizem obe ruke u pola dana i pola noci. Pa sve i da ispadnemo iz lige. A ne bismo. Ja imslim da bi on sa ovim timom razvalio... Jedino sto je realnije da dodje Klop nego da se vrati Robi :(
September 22, 20222 yr Po mnogo čemu je ovaj klub poseban, menjanje trenera na mesec dana se samo nameće kao stavka u statutu. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
September 22, 20222 yr 21 hours ago, MangupIzCivilstva said: Matjaz Kek ce izgleda biti slobodan. Ako Milojevic ne proradi, on je dobra i ne previse skupa opcija za trenera. Em spreha domaci, em razumije mentalitet, em nije skup, a s druge strane imao je ok rezultate, osvajao titule sa Mariborom, osvojio duplu krunu sa Rjekom, i doveo ih u grupnu fazu Evro lige nekoliko puta, a sa reprezentacijom promovirao Slovence iz C u B diviziju i dobio Ruse u playoffu za svetsko prvenstvo 2010... I ruke i noge.
September 23, 20222 yr Raspored do kraja polusezoneRASPORED ZVEZDE29. 09. Mačva – C. zvezda (šesnaestina finala Kupa Srbije)2. 10. Mladost GAT – C.zvezda6. 10. Crvena zvezda – Ferencvaroš9. 10. C. zvezda – Spartak13. 10. Ferencvaroš – C. zvezda16. 10. Radnički KG – C. zvezda19. 10. Vojvodina – C. zvezda23. 10. Radnički (N) – C. zvezda27. 10. C. zvezda – Trabzon30. 10. Kolubara – C. zvezda3. 11. Monako – C. zvezda6. 11. C. zvezda – Mladost (L)9. 11. Čukarički – C. zvezda14. 11. Radnik – Crvena zvezda
September 29, 20222 yr Ako neko dolazi za Šabac nek se javi na vreme, planirao sam da vodim klince pa da znam zbog logistike.
September 29, 20222 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Ako neko dolazi za Šabac nek se javi na vreme, planirao sam da vodim klince pa da znam zbog logistike. dzaba mi krecimo. fk cz vise nije IN
September 29, 20222 yr 11 minutes ago, Ros said: dzaba mi krecimo. fk cz vise nije IN Ništa nas ne sme sprečiti da budemo dobri domaćini!
September 29, 20222 yr Kup sa Macvom u 16hCRVENA ZVEZDA: Popović - Gobeljić, Milunović, Pankov, Rodić - Sanogo, Nikolić - Mitrović, Ivanić, Katai - KulibaliNa klupi : Vasiljević, Krstičić, Azarov, Motika, Kangva, Eraković, Mijailović, Stanković, Leković, Srnić i Pešić. Nema Gelora Kange, Bena, Borjana, Dragovića, Mustafe, Bukarija.