Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Pešić je morao jače na loptu posle kornera ali mi je neobjašnjivo da Eraković ne šprinta ka igraču sa loptom nego ga pušta da mu udje u 16m i lagano se namesti na centaršut.

Posted

Rodic u modu ne igra mi se danas. Reakcija kad je onaj prevario Dragovica je sramotna...

• +1 1
Posted

Pa ovo je gori potez od srnalda penalda..

Dragovic i ostale budale uklizavaju, dok ova devojcica lagano ostavlja loptu kojoj je blizi od protivnika da ga slucajne ne bi udario..

• +1 1
Posted

Sjotis jos nema zuti?

Ovi su 3x sporiji od Monaka, a mi smo mislima ko zna dje. Jedino Gelor igra i tuku ga za sve pare.

@John Coltrane

Ne znam jel Erakovic mogao bolje, ali Pesic je morao ili da igra loptu ili da pravi faul. Nevjerovatna reakcija i primismo gol...

Posted

Kanga svaku utakmicu izgubi neku loptu koja protivnika šalje u kontru i gotivo izglednu šansu. 

Posted

Kangvi slobodno javiti da lopta može i napred da se gura. 

Posted

koliki su nemači pojma ovi turci, kako jezivo loše završavaju kontre, bar 5 kontri 4 na 3 su zasrali u stilu javora, ovo morate pobediti

Posted (edited)
3 minutes ago, MiddleClass said:

Sjotis jos nema zuti?

Ovi su 3x sporiji od Monaka, a mi smo mislima ko zna dje. Jedino Gelor igra i tuku ga za sve pare.

@John Coltrane

Ne znam jel Erakovic mogao bolje, ali Pesic je morao ili da igra loptu ili da pravi faul. Nevjerovatna reakcija i primismo gol...

Treba da sam napusti teren od sramote, ako vec trener nema mozga da ga sam izvadi..

Mi na terminu ginemo za loptu lebac ti poljubim, koje govedo

Edited by ZSNj