John Coltrane Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Pešić je morao jače na loptu posle kornera ali mi je neobjašnjivo da Eraković ne šprinta ka igraču sa loptom nego ga pušta da mu udje u 16m i lagano se namesti na centaršut.
MiddleClass Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Rodic u modu ne igra mi se danas. Reakcija kad je onaj prevario Dragovica je sramotna... 1
ZSNj Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Pa ovo je gori potez od srnalda penalda.. Dragovic i ostale budale uklizavaju, dok ova devojcica lagano ostavlja loptu kojoj je blizi od protivnika da ga slucajne ne bi udario.. 1
MiddleClass Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Sjotis jos nema zuti? Ovi su 3x sporiji od Monaka, a mi smo mislima ko zna dje. Jedino Gelor igra i tuku ga za sve pare. @John Coltrane Ne znam jel Erakovic mogao bolje, ali Pesic je morao ili da igra loptu ili da pravi faul. Nevjerovatna reakcija i primismo gol...
Boujee Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Kanga svaku utakmicu izgubi neku loptu koja protivnika šalje u kontru i gotivo izglednu šansu.
Boujee Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Kangvi slobodno javiti da lopta može i napred da se gura.
gone fishing Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 koliki su nemači pojma ovi turci, kako jezivo loše završavaju kontre, bar 5 kontri 4 na 3 su zasrali u stilu javora, ovo morate pobediti
ZSNj Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) 3 minutes ago, MiddleClass said: Sjotis jos nema zuti? Ovi su 3x sporiji od Monaka, a mi smo mislima ko zna dje. Jedino Gelor igra i tuku ga za sve pare. @John Coltrane Ne znam jel Erakovic mogao bolje, ali Pesic je morao ili da igra loptu ili da pravi faul. Nevjerovatna reakcija i primismo gol... Treba da sam napusti teren od sramote, ako vec trener nema mozga da ga sam izvadi.. Mi na terminu ginemo za loptu lebac ti poljubim, koje govedo Edited September 15, 2022 by ZSNj
Recommended Posts