Dimitrije Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 Micko je za mene tip igraca kao Bakula Jovicic; kvari akcije protivnika ali slab kreator. Micka se ne secam mnogo dok je igrao u Zvezdi. Gledao sam ga par puta u Cukarickom protiv Zvezde i bio je solidan ali nista posebno. Prosinecki je "ludovao" za njim a meni nije bilo jasno kako igrac plemenitog kova kao Prosinecki moze da istice igraca koji je njemu sasvim suprotan. Mora da ima neka caka koju ja ne primecujem u igri Micka.
Dimitrije Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 I jos nesto. Dovodjenje Micka ukazuje da je povreda Krsticica ozbiljna i da prakticno na njega ne racunaju bar do zimske pauze.
Bright Billy Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Bolji je micko od bakule a krsticic je izgleda povredjen do isteka ugovora... 1
Milosh76 Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Krsticic nije niti treba da bude ni treca opcija. Treba mu dati sansu da zavrsi neke trenerske skole, pa da se prikljuci trenerima mladjih kategorija.
John Coltrane Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Iskreno Mićka nisam ni gledao od odlaska iz Zvezde, odakle nam sad on, jel ga neko gledao u TUR i RUS ligi?
Bright Billy Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Krsticic ima ugovor do kraja sezone, hteli su da ga posalju u saudi arabiju al od tad je povredjen...
fandorin Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 3 hours ago, Bright Billy said: Bolji je micko od bakule a krsticic je izgleda povredjen do isteka ugovora... Očigledno pošto regularno trenira sa ostalim igračima.
Dimitrije Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 Izgleda da je Stankovic igrao za omladince protiv Omonije. Ja sam ocekivao da i Motika zaigra jer se o tome govorilo pre pocetka OLS.
MiddleClass Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Ipak Kangva umjesto Kataia. Taman da udje pred kraj Katai kad su umorni...
Profesionalac Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 13 minutes ago, MiddleClass said: Ipak Kangva umjesto Kataia. Taman da udje pred kraj Katai kad su umorni... Kakvo mu je fizičko stanje u poslednje vreme, tu će biti mrtva trka ko će biti umorniji, Katai od sedenja ili ovi na terenu.
sasha Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 U balkanbetu ima penal na meču kvota 3 pa ko hoće da zaradi za džeparac na našoj muci
Dimitrije Posted September 15, 2022 Author Posted September 15, 2022 1 hour ago, MiddleClass said: Ipak Kangva umjesto Kataia. Taman da udje pred kraj Katai kad su umorni... Ako je ovo tacno, onda je ideja da pokusamo da dominiramo posed lopte i da usporimo igru. Videcemo kako ce Bukari da se snadje u takvom sistemu. Ja bih vise voleo da igra Mitrovic umesto Kataija a ne Kangva. Vise volim brzu igru koju je forsirao Stankovic. No, da sacekamo da vidimo kako ce ova nova postavka da radi. Sve dok nam ne zabodu gol, igracemo verovatno sistem sa pojacanim srednjim redom.
MiddleClass Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Definitivno Kangva umjesto Kataia i jos bolja vijest je Srnic umjesto Gobeljica. Ostalo kako je najavljeno...
Milosh76 Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović - Srnić, Sanogo, Kanga, Kangva, Rodić - Bukari, Pešić.
Recommended Posts