John Coltrane Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 4 minutes ago, Plajvi said: Mislim da smo generalno na forumu 5x vise jedva cekali da ode Miloe nego Stankela Em bunker, em pogotovo ona maltretiranja u drugoj LS, pogledajte te topike Ja sam stalno pizdio na Gobelju, Pankova, Pavkova, Srnica i ostale pajsere u kopackama Sve je isto samo njega nema 1
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 (edited) Poceli smo igrati nesto, ali niko da pogodi okvir gola. Prvi koji to uradi, bice gol. Edited September 4, 2022 by hrkljush boys_2
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Pravi momenat da uđe Ben mjesto Srnica da su.muva u spicu i da ga umuva.
elementary Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Koliko udaraca ...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
tsva Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Pravi momenat da uđe Ben mjesto Srnica da su.muva u spicu i da ga umuva. Pravi momenat smo propustili kad smo ga vratili i jos ugovor produzili
John Coltrane Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 A ovaj sa Arene priča o "festivalu pirotehnike na severnoj tribini" 1
Meduzalem Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Bukari iz iste pozicije nateže onako, ja mislim bar treći put u poslednjih 4,5 mečeva. Mogao je i Makabiju tamo da ga smesti, da nije identično pukao loptu bez ikakve potrebe. Jeste ubod bez sumnje, ali mogao bi manje da se tripuje na TV-špice.
tsva Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 1 minute ago, Medusa_trip said: Bukari iz iste pozicije nateže onako, ja mislim bar treći put u poslednjih 4,5 mečeva. Mogao je i Makabiju tamo da ga smesti, da nije identično pukao loptu bez ikakve potrebe. Jeste ubod bez sumnje, ali mogao bi manje da se tripuje na TV-špice. A kada je Pesic zadnji put zategao? 1
elementary Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Sad će Žigić za sirotinju da ga uvali.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
elementary Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Dobro je da ovaj golman nije dobio još zuti,kreću polako u valjanje.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Meduzalem Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 (edited) 25 minutes ago, tsva said: A kada je Pesic zadnji put zategao? Bavi se ti Pešom. Mogao je Bukari da plasira (i bude podjednako efektan) i smesti tri gola, umesto što je 3x nategao bez potrebe. Primetio sam i ne sviđa mi se, bez obzira što je ultrapojačanje za nas. Edited September 4, 2022 by Medusa_trip
Recommended Posts