Milosh76 Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Crvena zvezda je dovela drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Nakon potpisivanja Kingsa Kangve, obezbeđen je dolazak i Osmana Bukarija, kao što je MONDO i najavio pre pet dana.Zvezda će za desno krilo Genta platiti 2.000.000 evra, dok će i 10 odsto od idućeg transfera Osmana Bukarija ići na račun belgijskog kluba. Sve je dogovoreno i oko plate sa Bukarijevim agentom, tako da će prema našim informacijama fudbaler iz Gane već koliko danas biti u Beogadu. 1
Bright Billy Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Jos sad samo jedan zadnji vezni koji puno trci a bije i glavom i to bi bilo to...
Milošica Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 1 minute ago, Bright Billy said: Jos sad samo jedan zadnji vezni koji puno trci a bije i glavom i to bi bilo to... Aleksandar Scekic 1
John Coltrane Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ja i dalje ne verujem da mi za nekoga dajemo 2milke
Milosh76 Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ja i dalje ne verujem da mi za nekoga dajemo 2milke Garsija, Boaci, Motika.. Oni su bili preko 2M obestecenje, bar za javnost.
Ted Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 59 minutes ago, John Coltrane said: Ja i dalje ne verujem da mi za nekoga dajemo 2milke mi u Partizanu ne dajemo milke. samo najlepše želje 1 1
John Coltrane Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 43 minutes ago, Milosh76 said: 1 hour ago, John Coltrane said: Ja i dalje ne verujem da mi za nekoga dajemo 2milke Garsija, Boaci, Motika.. Oni su bili preko 2M obestecenje, bar za javnost. Čekaj bre, Boaći je došao za džabe u prvom mandatu, a u drugom smo ga platili 2 miliona valjda onim istim Kinezima kojima smo ga prodali za 5. Motika je došao za nešto manje od 2 milion tj. ta cifra je valjda sa potencijaln bonusima. Ispravi me ako grešim.
harper lee Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Posto je bilo nekih zanimljivih ideja o tome ko je najbolji stranac koji je igrao u Srbiji samo da podsetim navijace Zvezde na to kakva je majstorcina igrala kod nas. 5
Milosh76 Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 I Boaci i Motika po 2.5M evra, Gsrsija 2.2M evra...
harper lee Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 17 minutes ago, John Coltrane said: Čekaj bre, Boaći je došao za džabe u prvom mandatu, a u drugom smo ga platili 2 miliona valjda onim istim Kinezima kojima smo ga prodali za 5. Motika je došao za nešto manje od 2 milion tj. ta cifra je valjda sa potencijaln bonusima. Ispravi me ako grešim. Boacija smo formalno platili 2.5 miliona a u stvari nam nisu platili drugu ratu i umesto toga nam vratili igraca. Veci procenti se uzmu od dva transfera u visini od 7.5 miliona nego od pola jednog od 2.5 miliona.
harper lee Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ono kad konacno nadjes neki snimak na kojem ti Gobelja ispadne drag.
Dimitrije Posted June 16, 2022 Author Posted June 16, 2022 On je verovatno dobar covek, ali mu fudbal nije jaca strana. Inace lepo od igraca i trenera sto su poklonili paznju ovom bolesnom mladicu. Ispunilo mi i srce i ovlazilo oci.
Bright Billy Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 (edited) Cesto to rade, bas vode racuna o tom segmentu, pogotovo od kad je stankovic dosao. Bila je cak i ona situacija kad su ih gospoda pank rokeri optuzili za uvlacenje u bulju vucicevom sinu a oni ustvari slali motivacionu poruku nekom tesko bolesnom decaku... Edited June 16, 2022 by Bright Billy
Recommended Posts