Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Crvena zvezda je dovela drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Nakon potpisivanja Kingsa Kangve, obezbeđen je dolazak i Osmana Bukarija, kao što je MONDO i najavio pre pet dana.

Zvezda će za desno krilo Genta platiti 2.000.000 evra, dok će i 10 odsto od idućeg transfera Osmana Bukarija ići na račun belgijskog kluba.

Sve je dogovoreno i oko plate sa Bukarijevim agentom, tako da će prema našim informacijama fudbaler iz Gane već koliko danas biti u Beogadu.

• +1 1
Posted

Jos sad samo jedan zadnji vezni koji puno trci a bije i glavom i to bi bilo to...

Posted
1 minute ago, Bright Billy said:

Jos sad samo jedan zadnji vezni koji puno trci a bije i glavom i to bi bilo to...

Aleksandar Scekic

• +1 1
Posted

Trebo sam da npisem puno i brzo trci :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ja i dalje ne verujem da mi za nekoga dajemo 2milke :huh:

Posted
Garsija, Boaci, Motika.. Oni su bili preko 2M obestecenje, bar za javnost.
Posted
59 minutes ago, John Coltrane said:

mi u Partizanu ne dajemo milke. samo najlepše želje ;)

• +1 1
  • Haha 1
Posted
43 minutes ago, Milosh76 said:
1 hour ago, John Coltrane said:

Garsija, Boaci, Motika.. Oni su bili preko 2M obestecenje, bar za javnost.

Čekaj bre, Boaći je došao za džabe u prvom mandatu, a u drugom smo ga platili 2 miliona valjda onim istim Kinezima kojima smo ga prodali za 5. 

Motika je došao za nešto manje od 2 milion tj. ta cifra je valjda sa potencijaln bonusima. 

Ispravi me ako grešim.

Posted

Posto je bilo nekih zanimljivih ideja o tome ko je najbolji stranac koji je igrao u Srbiji samo da podsetim navijace Zvezde na to kakva je majstorcina igrala kod nas.

• +1 5
Posted

I Boaci i Motika po 2.5M evra, Gsrsija 2.2M evra...

Posted
17 minutes ago, John Coltrane said:

Čekaj bre, Boaći je došao za džabe u prvom mandatu, a u drugom smo ga platili 2 miliona valjda onim istim Kinezima kojima smo ga prodali za 5. 

Motika je došao za nešto manje od 2 milion tj. ta cifra je valjda sa potencijaln bonusima. 

Ispravi me ako grešim.

Boacija smo formalno platili 2.5 miliona a u stvari nam nisu platili drugu ratu i umesto toga nam vratili igraca. Veci procenti se uzmu od dva transfera u visini od 7.5 miliona nego od pola jednog od 2.5 miliona.

Posted

Ono kad konacno nadjes neki snimak na kojem ti Gobelja ispadne drag.:D

Posted

On je verovatno dobar covek, ali mu fudbal nije jaca strana.  Inace lepo od igraca i trenera sto su poklonili paznju ovom bolesnom mladicu.  Ispunilo mi i srce i ovlazilo oci.

Posted (edited)

Cesto to rade, bas vode racuna o tom segmentu, pogotovo od kad je stankovic dosao. Bila je cak i ona situacija kad su ih gospoda pank rokeri optuzili za uvlacenje u bulju vucicevom sinu a oni ustvari slali motivacionu poruku nekom tesko bolesnom decaku...

Edited by Bright Billy