Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Rodić [emoji16]

Ništa, igramo 352 u Jermeniji

• Replies 8.5k
  • Views 415.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

• Author

Idiot

Pavkov!

Gospode. :vesala:

Mitrović već glavna opcija u napadu u ovoj postavi

On 3. 8. 2022. at 20:41, James Marshall said:
je li on ovo čisti kartone ili je neko između njega i sudije potpuni idiot

Idiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez.
  On 3. 8. 2022. at 20:43, ducca said:

Idiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez.

a prvi žuti mi je baš tanak bio, niti intenziteta, niti je neka očita kontra bila.

Pavkov :isuse:

On 3. 8. 2022. at 20:38, renne said:

e baš neću

mračiš na svim zvezdinim temama pa ubijaš

Kako te.nije sramota da lazes, dva  posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj..

Sjajna tekma

Odlični smo

Čestitke svima

On 3. 8. 2022. at 20:44, hrkljush boys_2 said:

Kako te.nije sramota da lazes, dva  posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj..

uh, al' smo nežna dušica

On 2. 8. 2022. at 23:24, Dankan Ajdaho said:

:ziga::ziga::ziga:

Kurcu hvala da se našao neko da konačno nešto smisleno napiše.

Kakvi Sanogoi srnići gobeljići kurci jebeni palci?

Kakva jebena opreznost protiv tima Š kvaliteta?

Može Sanogo i Srnaldo da uđu u osamdesetom minutu kada bude 5:0

Koju pizdu materinu ste tolike pizde, jebo vas bata đora i miloje u duetu.

Posle tisuću godina imamo tim koji može da igra jebeni FUDBAL, sve cepanice sem jedne su eliminisane, a vi bi da gajite opreznost jer ko gurne loptu napred, umrla mu majka?

Pa daj dosta više tog pizdarluka i kukavičluka, plaši se ovna plaši se govna, kad ćeš više jebeno živeti???

:fantom:

On 3. 8. 2022. at 20:47, Dankan Ajdaho said:

:fantom:

Primam pola pohvala za ovaj post, plus što sam najavio i Mitrovića kasnije :fantom:

Ne sećam se kada je neko ovako brzo dobio skandiranje imena na stadionu? Onaj prvi gol - car. Kao što neko napisa: Dragiša Bukari!

prvi put vas gledam ove sezene, delujete prilično moćno. zadržali nosioce i osovinu tima, pogodili sa pojačanjima i to je to. još jedna ili dve korekcije i možete da igrate LŠ

nema šta, dobri ste.....realno je da izvučete remi u derbiju 

Edited by Ted