James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Mitrović već glavna opcija u napadu u ovoj postavi
ducca Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 je li on ovo čisti kartone ili je neko između njega i sudije potpuni idiotIdiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez. 4
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Just now, ducca said: Idiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez. a prvi žuti mi je baš tanak bio, niti intenziteta, niti je neka očita kontra bila.
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 minute ago, renne said: e baš neću mračiš na svim zvezdinim temama pa ubijaš Kako te.nije sramota da lazes, dva posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj..
renne Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Kako te.nije sramota da lazes, dva posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj.. uh, al' smo nežna dušica
Dankan Ajdaho Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 21 hours ago, Dankan Ajdaho said: Kurcu hvala da se našao neko da konačno nešto smisleno napiše. Kakvi Sanogoi srnići gobeljići kurci jebeni palci? Kakva jebena opreznost protiv tima Š kvaliteta? Može Sanogo i Srnaldo da uđu u osamdesetom minutu kada bude 5:0 Koju pizdu materinu ste tolike pizde, jebo vas bata đora i miloje u duetu. Posle tisuću godina imamo tim koji može da igra jebeni FUDBAL, sve cepanice sem jedne su eliminisane, a vi bi da gajite opreznost jer ko gurne loptu napred, umrla mu majka? Pa daj dosta više tog pizdarluka i kukavičluka, plaši se ovna plaši se govna, kad ćeš više jebeno živeti??? 6
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Primam pola pohvala za ovaj post, plus što sam najavio i Mitrovića kasnije 3
dragance Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Ne sećam se kada je neko ovako brzo dobio skandiranje imena na stadionu? Onaj prvi gol - car. Kao što neko napisa: Dragiša Bukari! 4 1
Ted Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 (edited) prvi put vas gledam ove sezene, delujete prilično moćno. zadržali nosioce i osovinu tima, pogodili sa pojačanjima i to je to. još jedna ili dve korekcije i možete da igrate LŠ nema šta, dobri ste.....realno je da izvučete remi u derbiju Edited August 3, 2022 by Ted 2 2 3
Recommended Posts