August 3, 20222 yr On 3. 8. 2022. at 20:41, James Marshall said: je li on ovo čisti kartone ili je neko između njega i sudije potpuni idiotIdiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez.
August 3, 20222 yr On 3. 8. 2022. at 20:43, ducca said: Idiot je za prvi žuti. Ovaj drugi je namerno očistio pa u plej of ulazi bez tereta, ne znam da l je sam to smislio ili su mu s klupe dali upute, tek dosta dobar potez. a prvi žuti mi je baš tanak bio, niti intenziteta, niti je neka očita kontra bila.
August 3, 20222 yr On 3. 8. 2022. at 20:38, renne said: e baš neću mračiš na svim zvezdinim temama pa ubijaš Kako te.nije sramota da lazes, dva posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj..
August 3, 20222 yr On 3. 8. 2022. at 20:44, hrkljush boys_2 said: Kako te.nije sramota da lazes, dva posta sam.napisao veceras pa ih procitaj. I ja mracim na kosarci? I sta uopste znaci mracenje u tvom mozgu? Daleko je odvratnije ovo tvoje "de bolan", fuj.. uh, al' smo nežna dušica
August 3, 20222 yr On 2. 8. 2022. at 23:24, Dankan Ajdaho said: Kurcu hvala da se našao neko da konačno nešto smisleno napiše. Kakvi Sanogoi srnići gobeljići kurci jebeni palci? Kakva jebena opreznost protiv tima Š kvaliteta? Može Sanogo i Srnaldo da uđu u osamdesetom minutu kada bude 5:0 Koju pizdu materinu ste tolike pizde, jebo vas bata đora i miloje u duetu. Posle tisuću godina imamo tim koji može da igra jebeni FUDBAL, sve cepanice sem jedne su eliminisane, a vi bi da gajite opreznost jer ko gurne loptu napred, umrla mu majka? Pa daj dosta više tog pizdarluka i kukavičluka, plaši se ovna plaši se govna, kad ćeš više jebeno živeti???
August 3, 20222 yr On 3. 8. 2022. at 20:47, Dankan Ajdaho said: Primam pola pohvala za ovaj post, plus što sam najavio i Mitrovića kasnije
August 3, 20222 yr Ne sećam se kada je neko ovako brzo dobio skandiranje imena na stadionu? Onaj prvi gol - car. Kao što neko napisa: Dragiša Bukari!
August 3, 20222 yr prvi put vas gledam ove sezene, delujete prilično moćno. zadržali nosioce i osovinu tima, pogodili sa pojačanjima i to je to. još jedna ili dve korekcije i možete da igrate LŠ nema šta, dobri ste.....realno je da izvučete remi u derbiju Edited August 3, 20222 yr by Ted