salerokada Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Sofa score brži od RTSa. Svaki put sam znao da če gol.
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 (edited) 8 minutes ago, renne said: De bolan smiri hormone Pa bilo.je odvratno u momentu kad sam napisao, vise ljudi je to u nekom smislu.konstatovalo, a ti se ponasaj kulturno i zajebi to "de bolan"! Bravo mali tako se igra, 1 na 1 i gol. Edited August 3, 2022 by hrkljush boys_2
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Bogami imamo moderne igrače koji idu direktno na gol, naši na duže staze, mladi, e ovo konačno djeluje da ima dobru perspektivu, a ovakvi se i dobro prodaju. 2
Firefighter Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 10 minutes ago, Poludziber said: Jel preskakanjem ovih LE obezbedjena? Jeste. 1 1
renne Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 6 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Pa bilo.je odvratno u momentu kad sam napisao, vise ljudi je to u nekom smislu.konstatovalo, a ti se ponasaj kulturno i zajebi to "de bolan"! Bravo mali tako se igra, 1 na 1 i gol. e baš neću mračiš na svim zvezdinim temama pa ubijaš 1 1
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 au kakvo sranje od žutog, vala i sudija jede govna. Vidi ovo, jebote ljeb
Miljenko Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 (edited) Morao je i neki glup potez da se desi. Mada ne kapiram zasto i sudija mora da se istakne. Edited August 3, 2022 by Miljenko
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 je li on ovo čisti kartone ili je neko između njega i sudije potpuni idiot 1
Recommended Posts