Jump to content
IGNORED

Strip novosti

renne

Recommended Posts

Posted

Darkvud izdao Mu i Helvećane i zaokružio Pratovog Korta na srpskom.

Posted

Čķ izdali Kapetana Kirka

• +1 1
Posted

Objavljen je prvi NFT strip domaćih autora 2142 AD https://www.2142ad.com/. Prvi broj je upravo izašao a u planu je (ako se ne varam) oko 20-ak brojeva.292068478_10227756256153257_189939380211

290023735_10227756241592893_639179508792

292231940_10227756256233259_170212909185

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

ČK objavio poslednje dve knige Bluberija, zakružen serijal

Posted

Odlično izdanje, al ovo Žodorovski je za zatvor.

• +1 2
Posted

SKC organizuje 19. Međunarodni salon stripa od 30. sept do 02. okt. 

Mislim da će svi izdavači imati popuste. 

• Hvala 2
Posted

Oh super, taman stizem u srbiju prvoga, mozda nadjem neko vreme da svratim na salon. Ne bih tamo poodavno...

• Wub 1
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ne znam da li pratite, "strip-patriJotizam" na delu.

Srpski izdavači na čelu sa ČK u akciji da zabrane prodaju Fibrinih izdanja u Srbiji.

Ima o tome diskusija na stripovi.com i na Darkwoodovom forumu.

• +1 1
Posted
34 minutes ago, klimt said:

Ne znam da li pratite, "strip-patriJotizam" na delu.

Srpski izdavači na čelu sa ČK u akciji da zabrane prodaju Fibrinih izdanja u Srbiji.

Ima o tome diskusija na stripovi.com i na Darkwoodovom forumu.

Jel njima zabranjeno da prodaju u Hrvatskoj? To treba da bude polazna i završna tačka.

Posted

Sta im je rezonovanje, previse se kupuju Fibrina, a premalo domaca izdanja? Daj malo detalja, mrzi me da rovarim po forumima koje ne pratim.

Posted
5 minutes ago, goofs said:

Sta im je rezonovanje, previse se kupuju Fibrina, a premalo domaca izdanja? Daj malo detalja, mrzi me da rovarim po forumima koje ne pratim.

Šta ti pada na pamet? Njihovo rezonovanje je naravno "visokouzvišeno", "štite svoja prava i srpsko tržište".

Nema veze što su njihova izdanja u odnosu na Fibru, ko ploče Diskos Aleksandrovac u odnosu na japanski first pressing.

Žao mi je ali nemam vremena za detalje.

• +1 2
Posted

Video sam pre par dana da postoji ta inicijativa oko stopiranja prava na uvoz Fibrinih izdanja i nisam se nešto udubljivao ali izgleda da je to otišlo dovoljno daleko i da je vrlo izvesno. Iskreno, očekivao sam i ranije da se ovdašnji genijalci dosete toga kako su se preklapanja u pogledu naslova počela uvećavati. Jedino ih zeza što se ova dva jezika vode kao različiti pa Šunjić (vlasnik Fibre) može isto kupiti prava za world-wide na hrvatskom. Svakako će se sve lomiti preko leđa ovdašnjih kupaca Fibrinih izdanja, na žalost.