Jump to content
IGNORED

Linda, tehnika, krpe, ćega i ostalo

gospa buba

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Mil@n said:

- Koliko često su u opticaju kablovi za paljenje? Komšija mi juče pozajmio nove iz lidla, platio ih soma.

Moram kumu kupiti, uzeo sam ih prosle godine mislim da su jos uvek kod mene.

• Haha 1
Posted

Od ponedeljka bucice od 10 kila, a imaju i manje od kilu i dve, i rusko zvono od 6 kila. 

Posted

Od ponedeljka pocinjem da vezbam

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Posted

Koja je kvota da ovo piše neki menadžerčić iz Deleza?

Posted

1.09

Što bi rekla reklama "sunce ti kakav nalog"

• +1 1
Posted (edited)
15 minutes ago, msv said:

Koja je kvota da ovo piše neki menadžerčić iz Deleza?

Ma jok, kasirka iz Deleza tj. Maxija. To je novi zadatak pored redovnog posla.

Ovo sve što piše u threadu mi je komšinica ispričala za Maxi.

Čudi me kako do sada nije bilo krvi jer sve to zvuči kao radni logor.

Edited by maheem
Posted

lidl je rajska bašča

:wub:

Posted

Naložila se da kupim nutribulet, a drugarica mi kaže da ne budem ovca i da je to prevara.  Sad se lomim. 

Posted
On 6.5.2022. at 14:39, maheem said:

Moram kumu kupiti, uzeo sam ih prosle godine mislim da su jos uvek kod mene.

ja sam pre nekog vremena kupio kod njih za 6000 paket, uređaj koji je i punjač sa kablovima i starter da možeš da upališ. planirano za ovde na selu. još nekorišćeno. nadam se da i neće.

Posted
Naložila se da kupim nutribulet, a drugarica mi kaže da ne budem ovca i da je to prevara.  Sad se lomim. 
zavisi kakve su ti namere. ako cesh da zdrndachish cveklu i jabuku sa chashom vode i popijesh, ima smisla. i drugo slichno. ili smorish neke oraje u neku pastu, isto nije problem. jeste brzo, jeste sitno i lako se odrzava definitivno.

mozesh i da ga ubijesh za manje od dve godine, kao mi, eno ga djubre boshovo na servisu u garanciji. to nije ni predvidjeno da se koristi, ochigledno [emoji38]ol:

nego ono, dimash :dry:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted

Kupio sam dasku, nije ona baš velika i jedno 2cm debela, ali i ova je ok, ima jedno 40x25, tako nešto. Tačnije, 37x25.

Žutu. :heart:

375609-03.jpg

Posted (edited)
4 minutes ago, gospa buba said:

zavisi kakve su ti namere. ako cesh da zdrndachish cveklu i jabuku sa chashom vode i popijesh, ima smisla. i drugo slichno. ili smorish neke oraje u neku pastu, isto nije problem. jeste brzo, jeste sitno i lako se odrzava definitivno.

mozesh i da ga ubijesh za manje od dve godine, kao mi, eno ga djubre boshovo na servisu u garanciji. to nije ni predvidjeno da se koristi, ochigledno emoji38.pngol:

sve što se pije može i da se pojede (meni je muka od nutribuletovane pomorandze, previse vlakana)

Edited by Kelt
Posted

sve što se pije može i da se pojede (meni je muka od nutribuletovane pomorandze, previse vlakana)
naravno, ali ja volim. a nekad me mrzi da jedem, nekad zaboravim da pijem vodu, ovo mi reshi oba o istom troshku [emoji38]ol:

Posted (edited)
16 minutes ago, gospa buba said:

mozesh i da ga ubijesh za manje od dve godine, kao mi, eno ga djubre boshovo na servisu u garanciji. to nije ni predvidjeno da se koristi, ochigledno emoji38.pngol:

Namera mi je da sitnoj deci podvaljujem "ceđeno" umesto bući-bući

Edit. Ima li tu bitne razlike u odnosu na običan blender ili secko? 

Edited by Sara