Kenji Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Ja to skinem sa onim peračem pod pritiskom. Isto kupljen u lidlu. Kida sve.
Frank Pembleton Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Teško bi to sa tm isšlo, onaj Fotov cepin je bolja stvar....To ja imam, i radi posao ali tu moraš da klekneš i udri... ... Shiit has hit the fan
radisa Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 5 hours ago, Moonwalker said: https://www.manomano.co.uk/catalogue/p/manual-weed-tool-manual-weeder-with-wheels-garden-weed-tool-for-cleaning-between-slabs-blocks-patios-and-lawns-45781913 Da to nije ovako nesto? Genijalno, sad da nađem u Srbalja to...
Zverilla Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 On 25.4.2022. at 11:51, djordje geprat said: lep dan, skoknuo do linde. pazario Al-foliju da je stavim a šoferšajbnu (250 RSD) i foliju 5 x 1.5 m (350 RSD) da je položim u ružičnjak. da se ne patim s korovom. možda stavim i malč odozgo. treba dosta za 6 kvadrata. Samo malč, ili karton/malč. Plastična Folija se iskida pa je pakao skupljati je. Plus nije dobra za okoliš
radisa Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 5 hours ago, Kenji said: Ja to skinem sa onim peračem pod pritiskom. Isto kupljen u lidlu. Kida sve. Uf, to isto imam, ću probam, nije mi palo na pamet... 1
Kenji Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Ako imas onaj najveci 170 bara, stavi onu za beton diznu. Usput opereš i beton/ploče. Pazi samo prska blato.
đorđe geprat Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 5 minutes ago, Zverilla said: Samo malč, ili karton/malč. Plastična Folija se iskida pa je pakao skupljati je. Plus nije dobra za okoliš sam malč je samo za ukras. jednostavno ulegne u zemlju. korov raste izmeću parčića. ovo što sam pazario deluje ohrabrujuće. videću. nije skupo pa nije ni šteta novca.
renne Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Frst vorld problem kako uništiti tri lista trave 2 1 1
Zverilla Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 2 hours ago, djordje geprat said: sam malč je samo za ukras. jednostavno ulegne u zemlju. korov raste izmeću parčića. Onda ne stavljas dovoljno Malč sluzi da uguši korov i sacuva vlagu, i to radi sasvim dobro + na kraju istruli i nadjubri zemlju
ivy Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 @radisa pusti maslacak na miru..em je lep em koristan..
đorđe geprat Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 zanimljiva alatka je od sutra u lidlovoj ponudi. 4600 RSD, nije mnogo za one koji se bave finim sklapanjem komada od drveta. glodalica za utore.
J-♣ Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Kupio juče oko 13h, za tu mašinu nije bio jutarnji "grabež". Prošle godine pazario frezu (wood router) + poseban set glodala. Upotrebio par puta, nemam do sada neke značajne primedbe. Pale mi neke ideje gde je ovo glodalo preciznije od freze, pa pazario kad je već natrčalo. 1
Mil@n Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 (edited) Podsetio bih za šta mi treba podsetnik, ako propustim: - silikonske/gumene/kakve su već daske za sečenje hrane i povrća u onim veselim šarenim bojama, poprilično su velike - Koliko često su u opticaju kablovi za paljenje? Komšija mi juče pozajmio nove iz lidla, platio ih soma. Edited May 6, 2022 by Mil@n
J-♣ Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 2 hours ago, Mil@n said: - Koliko često su u opticaju kablovi za paljenje? Komšija mi juče pozajmio nove iz lidla, platio ih soma. minimum 3x godišnje, često kad im je tema "za moj auto...." ili tako nešto slično skoro da novembar nikad ne promaše sa ponudom: punjač akumulatora, kablovi za paljenje, sajla za vuču, polu-cirada, termo zaštita vetrobana....itd prošle godine bilo u junu, pa obrati pažnju za par nedelja, imaju običaj da kalendarski kopiraju ponude 1
Recommended Posts