July 19, 2025Jul 19 Ja bas mislim da ce posle svih jalovih napada Francuskinja Nemice dati u produzecima, iz jedine kontre koju ce imati. Toliko pritisaka na nemacki gol a bez realizacije, to obicno dodje na naplatu.Inace navijam za Francuskinje. Ne mogu za Nemacku, pa nek su i zene….:)
July 19, 2025Jul 19 dobiše. svo vreme sa jednom manje. izdržaše. Edited July 19, 2025Jul 19 by đorđe geprat
July 22, 2025Jul 22 Utakmica Francuska- Nemacka je prva utakmica na Euru (I ikada?) gde su vecina publike bile zene (52%), kazu organizatori
July 23, 2025Jul 23 Sinoć je Engleska-Italija, komentarisao Straja ( nisam sigurna, ali rekla bih da je to on), bože, sve vreme je zvučao kao preparirana smrt. Vrtatite nam Sportski pozdrav, on se bar trudi da zvuči zainteresovano. Edited July 23, 2025Jul 23 by Arkadija
July 23, 2025Jul 23 Ma nije on nezainteresovan, jednostavno uvek zvuči kao da se su na njemu dražu ekipu sručili ebola, glad, teroristički napad i pad aviona.Njanjava crna vrana... plus tupava, vrane su inače pametne ptice Edited July 23, 2025Jul 23 by Profesionalac
July 23, 2025Jul 23 7 hours ago, Profesionalac said:Ma nije on nezainteresovan, jednostavno uvek zvuči kao da se su na njemu dražu ekipu sručili ebola, glad, teroristički napad i pad aviona.Istina, mislila sam da će da zaplače zbog zle sudbine Italijanki.Btw, drugo polufinale komentariše Sportski pozdrav
July 23, 2025Jul 23 Author ima na TVCG3 prenos, može da se gledainače na drugom prenose Budućnost i to je ugašeno zbog autorskih prava a ovo nije.normalan komentator, neutralan, ne iritira kao Sportski pozdrav i Straja i kao Krivokapić. jbt na tom rts-u baš nema niko podnošljiv Edited July 23, 2025Jul 23 by levi
July 23, 2025Jul 23 razoćaran sam. mnogo pogrešnih, nepreciznih dodavanja, mnogo 1 poteza preeviše, mnogo gužve oko lopte, olakih izbacivanja u aut, od ove druge runde vidi se grč jer je ispadanje u igri. obe ženske na golu su odlične, dopada mi se ova dugokosa španjolka s brojem 18.inče rgobatno mi je "špankinja", lepše je "španjolka".
July 23, 2025Jul 23 20 minutes ago, đorđe geprat said:razoćaran sam. mnogo pogrešnih, nepreciznih dodavanja, mnogo 1 poteza preeviše, mnogo gužve oko lopte, olakih izbacivanja u aut,od ove druge runde vidi se grč jer je ispadanje u igri.obe ženske na golu su odlične, dopada mi se ova dugokosa španjolka s brojem 18.inče rgobatno mi je "špankinja", lepše je "španjolka".A jebiga onda bi za državu govorili Španjolska a to je strogo zabranjeno!
July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, levi said:normalan komentator, neutralan, ne iritira kao Sportski pozdrav i Straja i kao Krivokapić. jbt na tom rts-u baš nema niko podnošljivUžasni su. Čak je tamo Krivokapić najnormalniji. A istorijske trenutke vaterpolista upropaštava .....jbg sad mi stao mozak ...Stevan ....Vreme je da ženske sportove prenose žene ,mogli bi sigurno da istreniraju neku za košarku ,odbojku ,rukomet sigurno bi radile sa više entuzijazma 50 minutes ago, đorđe geprat said:obe ženske na golu su odlične, dopada mi se ova dugokosa španjolka s brojem 18.I kiksnula je valjda najbolja vratarka sveta Ako osvoji španija jedva čekam ponovo kiss kiss bang bang