May 23, 20242 yr Jedna pala na travu posle 10 sekundi i kao ajd, pakujte se, cjao zdravo. Sto protestuju, sta se desilo?
May 23, 20242 yr zvezda pobeđuje na svim frontovima spartak je bio kažnjen oduzimanjem bodova(taman da žfkcz bude prvak) pa se onda bune tim povodom vest
May 14, 20251 yr Zvezda - Spartak, polufinale KupaZa sada je 1:0Moja bratanica iz ovog slobodnjaka Edited May 14, 20251 yr by Ras
June 5, 2025Jun 5 Prošli smo u A diviziju Lige Nacija posle remija sa FinskomFinska je inače ovo uspela da uradiBBC SportFinland accidentally call-up 51-year-old for women's matc...Finland women's manager Outi Saarinen apologises after accidentally selecting a 51-year-old former player for a match against Serbia.
July 13, 2025Jul 13 Mislim da prvi put u životu gledam ženski fudbal i odmah spektakl Francuska - Holandija. Preokreti, evrogolovi...
July 14, 2025Jul 14 Jbt kakav uticaj Nikodije ima na žene.. dovoljno da ih pogleda (i to preko TV) da polude
July 14, 2025Jul 14 Bas sam se pitala da li neko gleda Euro, ali ovde ni slovca. Ja sam videla dosta utakmica i sve su bile odlicne. Energija, fantasticni golovi, preciznost pasova i uopste tehnika, a nista valjanje po travi, simuliranje, svadjanje sa sudijom... Nisam ni ja nesto gledala zenski fudbal do sada, pa sam se i sama iznenadila, ovo je za gledanje par nivoa iznad muskog sampionata.
July 14, 2025Jul 14 Ja sam sinoć bio baš iznenađen intenzitetom igre, tehnikom, šutevima... nisam imao pojma da to tako može da izgleda. sigurno ću ispratiti završnicu, sad kreće četvrtfinale.
July 14, 2025Jul 14 A pri tome treba uzeti u obzir da se igra istom loptom kao i muskarci. Objasnjavase u studiju da bi ekvivalent bio kao da muskarci igraju loptom za basket. Sutevi i igra glavom su onda jos impresivniji. Kakvih je udaraca iz daljine bilo, pamet da ti stane...
July 17, 2025Jul 17 On 14. 7. 2025. at 14:23, Hubris said:Bas sam se pitala da li neko gleda Euro, ali ovde ni slovca.Gleda moj tata, ali ne komentariše ovde.Navikao je jer je unuku vozao na treninge i utakmice. Edited July 17, 2025Jul 17 by Ras
July 18, 2025Jul 18 Dokumentarni film "Pele, Džaja, Slavka" o fudbalerki Slavki Kanjevac, koja je proglašena golgeterkom Evrope i "mašinom za golove", uskoro će se naći na filmskim festivalima u Srbiji i regionu, najavljeno je danas.https://beta.rs/content/225894-predstavljen-film-pele-dzaja-slavka-dragane-kanjevac
July 19, 2025Jul 19 Odlicna utakmica trenutno, Nemacka i Francuska. Nemica na pocetku dobije crveni zato sto je vukla Francuskinju za kosu, penal I gol. Onda Nemice izjednace sa igracicom manje. Francuskinje zapele posle toga, gol najzad, ponisten zbog ofsajda. Onda penal za Nemacku, Francuskinja brani….
July 19, 2025Jul 19 dobra utakmica, navijam za nemice. mislim da francuskinje igraju muški fudbal sa guranjem, faulovima, foliranjem. nmice su u podređenom položaju. šteta za izgutan penal. ako bude produžetaka, nemice su bez šansi.