July 18, 20231 yr Odlicna pesma, ali ovaj nastup je presmesan. Plejbek i onda se bend kao zamrzne kad god krene refren
July 18, 20231 yr On 18. 7. 2023. at 8:45, Kampokei said: Odlicna pesma, ali ovaj nastup je presmesan. Plejbek i onda se bend kao zamrzne kad god krene refren Elettrochoc
July 22, 20231 yr Prije neki dan uđe ciganka u kafanu na pijaci, oce da gata, bilo 15, 20 tak ljudi prvo mene pogleda i kaze : ti si najebo.... i krene ostalima da gata pa me sjeti Edited July 22, 20231 yr by raskopcani
August 24, 20231 yr Kad god oću na more, samo si pustim ovo... (Mislim, živim na moru, ali ne menja stvar). Pokojni Mango je imao zaista delikatan glas.
August 24, 20231 yr I ova mi je baš onako emozionante... Ova pesma je inače inspirisana filmom Aleksandra Petrovića Skupljači perja, koji je u Italiji bio poznat pod naslovom sličnim naslovu pesme (= Sreo sam i srećne Cigane).
August 24, 20231 yr To je doslovni prevod jednog dijela teksta "Đelem đelem" - Maladilem šukale Romeja, zapravo bi moglo i "Sretao sam čak i sretne ljude"