Hermetico Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Davno lepši album nisam slušao, kao prvi Exploding Star Orchestra. Malo me podseća
Hermetico Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Preslušavam svoje mikseve pa sam došao do starih. Bilo je tu boga oca pametnih stvari ali novi su što se tiče miksanja mnogo bolji, da ne kažem odlični. Nema miksanja u DJ smislu, to je džez, ali ja 'ošišam' stvari u Audacity, povadim delove stvari koji mi trebaju. To radim i live, ošišam ih kako meni treba i onda ne moram da koristim sluške. To mi neko reko poslednji put na brodu 'e mi te stalno gledamo, kako odradiš set bez slušalica?' (nisam ni znao da me neko stalno gleda, neka ekipa koja živi na brodu...). Zato što je sve unapred namešteno, da ja ne moram da slušam gde je to mesto - tu je. Izvinjavam se za offtopic.
Ras Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Novo i sasvim dobro: Matthew Shipp Trio - World Constructa 1
jms_uk Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Isto i ovde, ali se setih da probam sa VPN-om: stavio USA, i radi
Jimmy Kowalski Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Strasna ekipa. Sad vidim u komentarima da je Lee Morgan umro nekoliko nedelja nakon emitovanja, zaboravio sam da je bio bas mlad..
Lancia Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 https://kibrombirhaneflyingcarpetrecords.bandcamp.com/album/here-and-there click
Lancia Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 https://harrybeckett.bandcamp.com/album/the-modern-sound-of-harry-beckett clack
maheem Posted June 26, 2022 Author Posted June 26, 2022 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Strasna ekipa. Sad vidim u komentarima da je Lee Morgan umro nekoliko nedelja nakon emitovanja, zaboravio sam da je bio bas mlad.. Baš. Sve drage face. Pre dve godine se pojavio isečak sa I've Had A Little Talk, a od nedavno svi šeraju celu epizodu. A kad smo kod Lee Morgana
Recommended Posts