Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) popodne kod dunavskih alasa u krnjači kritikujem ih već neko vreme i iskreno nema više razloga ni povoda za bilo šta drugo svaki put sve gore i gore srećom da je i dalje puno, znači narodu se sviđa, drugim rečima do mene je 0.75 tamjanike na kilo 1 knjaz miloš jedna porcija grilovanih bukovača 980 din, ispod proseka ranijih uradaka na istom mestu 500g šnicli od soma na grilu 1400din, dobro krompir salata 280 din očajna salata krompir blitva 280 din tragedija, blitva u mikroćelijskim količinama porcija palačinjaka /3 kom, 2 prazne 1 sa domaćim džemom od kajsije/, dobro usluga ispodprosečna kafanska muzika od trnja /julio iglesias/ do zvezda /bob dylan, drugi način, indexi - balada/ račun 5030 rsd za 2 osobe. Edited September 17, 2023 by Eleniko
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 jesam. jeo sam bolje prasetine po srbiji, ne nužno u bgd, ali u šumadiji da - mali hrast je osetno iznad njih, kad me ne bude mrzelo pisaću i zbog čega, isto kod poštara i šumadinac natalinci /bez protekcije/.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 dobro i meni je mali hrast bolji, al brate ovo je bliže(bar malo) jednom sam čak potegao do hrasta po 2kg zaponeti
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 bsk je ispoštovao formu, bajaderice bez kostiju ali meni je tamo nešto ozbiljno falilo sa samim prasetom, bukvalno sam imao osećaj da jedem 3D print prasećeg pečenja. šumadija ima ozbiljno dobru namirnicu tj prase i otuda razlika. nego šta se dešava po pečenjarama sad sa ovom zarazom, imaju li prasiće
jankom Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Takođe glas za Mali hrast ipak, iako je BSK sasvim pristojan
notenoughreasonsforclaire Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 On 15. 9. 2023. at 21:39, Sara said: Nisam jela lignje ne pamtim, a sad me uhvatilo. Gde su dobre? Pridružujem se pitanju...
Eleniko Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 juče me firma partner odvela u monument na neki radni ručak bogo mili, sreća da nisam morao ono đubre sam da plaćam iz svog džepa, pogotovo 10e ladno najgora cezar salata ikada igde, vrhunac je bio sos sa pavlakom umesto originalnog ništa bolje nisu prošli ni drugi tanjiri - rižota, salate, grilovano povrće kako su se odronile mejnstrim kafane, pakao 2
Eleniko Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 ovce su za šišanje. trenutna situacija sa restoranskom scenom je bukvalno zlikovačka a za vinsku tek nemam reči. saznao sam da otkako je vinčić digao cenu svog grašca ovenčanog platinum dekanter nagradom za 2650 na 17500 /najveći ordure bizzare ikada u istoriji vina u srbalja/, u pojedinačnoj prodaji u beogradu su prodali 0 /nula/ boca. nadam se da će tako i da ostane, mada onda će naprdnjačke firme da dobiju ukaz da moraju na fakturu to da kupuju za proslave i slično. 2
Tsai Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 mislim da sam psihicki spreman da ove zime po prvi put u zivotu probam pihtije. jel ima neka preporuka za mesto u bg da bas izuvaju? 2
Tihajeza Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 4 minutes ago, Tsai said: mislim da sam psihicki spreman da ove zime po prvi put u zivotu probam pihtije. jel ima neka preporuka za mesto u bg da bas izuvaju? Ne psihički, nego si prosto omatorio. Izreka ide: "Pihtije idu s godinama". Nemam pojma za restorane, trošim domaću izvedbu.
dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 6 minutes ago, Tsai said: mislim da sam psihicki spreman da ove zime po prvi put u zivotu probam pihtije. jel ima neka preporuka za mesto u bg da bas izuvaju? U Džakarti su bile sasvim ok (pre godinu i po).
Recommended Posts