September 11, 20231 yr ih kako nema, onolka utrina preko puta probaće se, jesi jeo još nešto? sad mi je među pizzama top pizzagram
September 11, 20231 yr Just now, napadaj said: https://www.instagram.com/giovannispizzeria.rs/ ne idem ti ja u islamabad, ako baš nema neke potrebe
September 11, 20231 yr Djovani, M&M sam probao, odlicne su. Ovde sam pre X godina jeo nesto, nemam pojma sta, a pizza mi je bas lepo legla. Jeo sam sa mortadelom i pistacima... odlicna. 2 pice, 2 koktela i pepsi 3600 dinara. Pice su 1000 pa navise do 1400 cini mi se. Edited September 11, 20231 yr by Milosh76
September 11, 20231 yr pošto su me ovde neki šabani ispljuvali zato što sam išao u Meze by Elliniko, samo da kažem da je bilo potpuno ok, sve što smo naručili: zapečeni punjeni luk, asortiman sireva zapečenih u rerni, hrskave tikvice, patlidžan na stari način, salate horiatiki i droseri, svinjski suvlaki i hrskavi krompir sa graviera sirom ne idem po restoranima, pa nemam pojma gde su cene značajno bolje nego ovde, ali nas četvoro smo jeli više nego dovoljno
September 11, 20231 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Da... nema parking, to je bas mana. A hrana je odlicna. Ako pričamo o Umbrella, bio 2x i oba puta parkirao bukvalno ispred ulaza
September 11, 20231 yr Parkirao sam i ja ispred ulaza danas, jer je neka gospodja otisla bukvalno kad sam ja ulazio izmedju zgrada Ne postoji parking ispred, ima izmedju zgrada, a tamo nikad nema mesta ili na cistu srecu. Mozes i preko puta na livadu, sto kaze kums...
September 12, 20231 yr Sad mi je tek sinulo da govorite o objektu u bloku 38 Živeo sam u ubeđenju da pošten svet tamo ne zalazi.
September 15, 20231 yr Nisam lično ali je jeo moj prijatelj koji se poprilično razume u tu vrstu kuhinje i kaže da je dobro, vrlo autentično koliko to već može biti korejski restoran bilo gde u Evropi ali i malo skuplje nego što je očekivao da će biti.