kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kumse, a madera? to nije stvar gastronomije, nego kućnog vaspitanja 1
Svemir Zeka Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 10 hours ago, ronin said: Jebote preterano ste bogati...Idete mi pomalo i na nerve... Meni samo kumsara ide na nerve što je bogat, ostale tolerišem 1
ronin Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 @Svemir ZekaMa daj...Svaka čast kumsari ali brate ispada da svi ovde hasaju po skupim restoranima i još analiziraju koji je bolji...Jebi nas Vučiću i ne pitaj jel boli! 1
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 31 minutes ago, Svemir Zeka said: Meni samo kumsara ide na nerve što je bogat, ostale tolerišem voleo bih da je tako 1
Ras Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 47 minutes ago, Svemir Zeka said: Meni samo kumsara ide na nerve što je bogat, ostale tolerišem 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: voleo bih da je tako Da, poprilično je netolerantna. 1 3
Jeremija Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 57 minutes ago, Svemir Zeka said: Meni samo kumsara ide na nerve što je bogat, ostale tolerišem Zašto? Ja bih se na tvom mestu radovao za njega, lepo je videti da drugarima sa foruma dobro ide... 1
Frank Pembleton Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 jednom sam bio u guštima, i jednom tokom korone sam uzeo dostavu i stvarno im je top klopa, kako volim morsku ribu i sve te zajebanicje meni su oni u top bgd restoranima. jeste skidaju kožu s leÄ'a al jbg može im se. takva klopa nikada nije bila za dž ovde odavno viÅ¡e restoran ne rangiram po kriterijumu âviiiiidi kolka je bela veÅ¡elica, ko uvo od slonaâ ili ono âu Å¡to je džabeâ a uvaljuju ti neku krÅ¡ mesinu od uginulih beo zoo životinja  ne idem Äesto po restoranima, al volim da probam te nove i koje bije glas da su dobri. pa zaÅ¡ta koji kurac Å¡ljakam ako ne da uživam u dobroj klopi, izmeÄ'u ostalogNije zamerano da su male porcije u BR......shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 tad nije bio e da, i novobeogradski džeri ima super klopuPa Džeri drži ista ekipa kao i BR......shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 21 hours ago, Milošica said: @kud u maglu Simoviću Možeš li napraviti svojih TOP 3 ili TOP 5 u Beogradu? sigurno imaš to već napisano ovde
nenad Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 10 hours ago, Frank Pembleton said: Pa Džeri drži ista ekipa kao i BR... ...shiit has hit the fan... ali je hrana neuporedivo bolja.
Lezilebovich Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Just now, nenad said: ali je hrana neuporedivo bolja. Bas sam hteo da napisem da je jerry mnogo gori . doduse, jeo sam samo dvapu pre par godina i bas mi je bilo bezveze oba puta... 2
Fakundo Sava Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Bela reka i ta njihova farma se nalaze u mojoj opštini na rubu homoljskih planina . To mesto se tačnije zove belareka ,po naški ,spojeno u jednom dahu Otvorili su pre 7-8 godina i krenuli žestoko ,pokupovali hektare livada ,novogradnja ,savremena tehnologija , koze,ovce,krave kolko hoćeš ,asfaltirali put ,u planu je bio hotel sa nekoliko zvezdica ,mislim da je radio jedno vreme i restoran Zaposlili su možda 30ak ljudi ,solidne plate ,običan radnik koji čuva koze i ovce,radi u štali imao je oko 80k mesečno Pričali da je burazerovo ali nemam pojma ,možda se samo prave važni Međutim pre nekoliko meseci su smanjili stočni fond ,radnici su krenuli da ih napuštaju ,pričalo se da se zatvara ... A restoran kako vi kažete fercera ,samo koji su to sada sirevi 1
Milošica Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Jel ima u Žarkovu neki dobar restoran? Čedić 1 1
Profesionalac Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 poslednja dva komentara koja sam dobio za Čedić, i to od osoba koje su rado išle tamo, su poprilično negativna Kod Ive - nisam nikad sedeo, ali sam par puta naručivao butkicu subotom - bombona je, plus imaju vrlo dobar roštilj na kiosku U Pinku i Pivnici 59 je bila dobra klopa, ali nisam bio skoro.
Recommended Posts