Lezilebovich Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Bio danas u Marinadi ... Riba, za moj pojam, odlicna. Riblja corba i ne bas. Video i gradonacelnika, tako da ekipa nije bas prijatna. za moje pare tamo sigurno ne idem
Profesionalac Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Bio neko skoro u Košuti ili Kampu Košutnjak (Srbijašume)?
ToniAdams Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 On 3. 7. 2023. at 20:55, Lezilebovich said: Bio danas u Marinadi ... Riba, za moj pojam, odlicna. Riblja corba i ne bas. Video i gradonacelnika, tako da ekipa nije bas prijatna. za moje pare tamo sigurno ne idem tu sam jednom isao na smudja i bio je spektakularan, bas sam se pitao kako se drzi kafana. r ch je postala retkost za uloviti da valja, ko da se o pticjem mleku radi.
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Marinada, mesto gde uvek mozes naci kvalitetnog snsovca.
I*m with the pilots Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Ima li neki restoran koji pravi dobre mlince?
Milošica Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) Možda sam već jednom pisao, Jevtić ćevabdžinica na Slaviji kida. Edited July 10, 2023 by Milošica 1
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 obišao sam znameniti bsk borča klupski restoran poznat po prasećim bajaderama. malo su veće od malohrastovskih i na žilijen sečene al to je to, nema neke spec razlike. ovi navodno tuku vikendom po tridesetak prasića po danu što ne verujem da je slučaj u bukoviku ambijent svadbarske hale sa početka XXI veka cene pristojne gradske, 12k za četvoro 1,5 kg pečenja sa sve aperitivima, salatama, palačinkama i kafom na kraju odavno nisam video da sad po kafanama rabe knjaz miloš u staklenoj ambalaži od 0,75 lihvari aranđelovački
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 3 hours ago, napadaj said: Dosta skuplje od Malog hrasta. ne verujem da bi ova porudžbina u bukoviku bila značajno manja, i tamo bi išlo preko 10k
napadaj Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Baš sam nedavno bio i isto je naručeno 1.5kg pečenja, ali smo bili samo nas dvojica, pa je bilo manje pića i nije bilo slatkog, a račun je bio 6.000. Svejedno ne verujem da piće za još dvoje ljudi i slatkiši mogu da izađu 6.000.
dragance Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 59 minutes ago, napadaj said: Baš sam nedavno bio i isto je naručeno 1.5kg pečenja, ali smo bili samo nas dvojica, pa je bilo manje pića i nije bilo slatkog, a račun je bio 6.000. Svejedno ne verujem da piće za još dvoje ljudi i slatkiši mogu da izađu 6.000. Ako mene povedeš, može bez problema samo na piću.
Recommended Posts