Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Bio danas u Marinadi ... Riba, za moj pojam, odlicna. Riblja corba i ne bas. Video i gradonacelnika, tako da ekipa nije bas prijatna. 
za moje pare tamo sigurno ne idem

Posted

Bio neko skoro u Košuti ili Kampu Košutnjak (Srbijašume)?

Posted
On 3. 7. 2023. at 20:55, Lezilebovich said:

Bio danas u Marinadi ... Riba, za moj pojam, odlicna. Riblja corba i ne bas. Video i gradonacelnika, tako da ekipa nije bas prijatna. 
za moje pare tamo sigurno ne idem

tu sam jednom isao na smudja i bio je spektakularan, bas sam se pitao kako se drzi kafana.

r ch je postala retkost za uloviti da valja, ko da se o pticjem mleku radi.

Posted

Marinada, mesto gde uvek mozes naci kvalitetnog snsovca. 

Posted

Zato sto sam sns

• Wub 2
Posted

Ima li neki restoran koji pravi dobre mlince?

Posted

žabar na keju prekoputa hotela yu

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)

Možda sam već jednom pisao, Jevtić ćevabdžinica na Slaviji kida.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted

obišao sam znameniti bsk borča klupski restoran poznat po prasećim bajaderama. malo su veće od malohrastovskih i na žilijen sečene al to je to, nema neke spec razlike. ovi navodno tuku vikendom po tridesetak prasića po danu što ne verujem da je slučaj u bukoviku

ambijent svadbarske hale sa početka XXI veka

cene pristojne gradske, 12k za četvoro 1,5 kg pečenja sa sve aperitivima, salatama, palačinkama i kafom na kraju

odavno nisam video da sad po kafanama rabe knjaz miloš u staklenoj ambalaži od 0,75 lihvari aranđelovački

Posted
3 hours ago, napadaj said:

Dosta skuplje od Malog hrasta.

ne verujem da bi ova porudžbina u bukoviku bila značajno manja, i tamo bi išlo preko 10k

Posted

Baš sam nedavno bio i isto je naručeno 1.5kg pečenja, ali smo bili samo nas dvojica, pa je bilo manje pića i nije bilo slatkog, a račun je bio 6.000. Svejedno ne verujem da piće za još dvoje ljudi i slatkiši mogu da izađu 6.000.

Posted
59 minutes ago, napadaj said:

Baš sam nedavno bio i isto je naručeno 1.5kg pečenja, ali smo bili samo nas dvojica, pa je bilo manje pića i nije bilo slatkog, a račun je bio 6.000. Svejedno ne verujem da piće za još dvoje ljudi i slatkiši mogu da izađu 6.000.

Ako mene povedeš, može bez problema samo na piću.

Posted

Ili mene...Ali onda ide cela plata jebiga...