ZeeGerman Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Zemun “Bosiljak” u Bežanijskoj,napolitanska pica - brutalna.Pre odlaska obavezno rezervisati sto. 2
ZokiAsov Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 13 hours ago, Lezilebovich said: Radi li jos campo di fiori u zemunu ? Bila nekad odlicna pica Radi i to dobro. Skroz korektna pizza
Frank Pembleton Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Jel neko bio u ovom indijskom restoranu?Valja li?https://www.spice.rs/....shiit has hit the fan. 1
decak Kejt Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 On 18. 6. 2023. at 18:52, Frank Pembleton said: Jel neko bio u ovom indijskom restoranu? Valja li? https://www.spice.rs/ ....shiit has hit the fan. nekoliko puta, i uvek bio odličan. inače imam kolegu iz Bangladeša, koji nam stalno sprema neke specijalitete, on mi je i preporučio 2
oyashirazu Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 familija se slaže za spice. na moj komentar da se neki tamo fast food pokvario, oni kažu da su se ovi poboljšali. On 18. 6. 2023. at 18:52, Frank Pembleton said: Jel neko bio u ovom indijskom restoranu? Valja li? https://www.spice.rs/ ....shiit has hit the fan. 1
Profesionalac Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Nikad nisam bio u samom Spice-u, ali nekoliko puta naručivao dostavu. Zadovoljan sam bio uvek, mada čini mi se da su malo jači s cenama. Tačnije bi bilo reći da su im porcije manje od prosečnih. 1
JakeBlues Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 OK je Spice, hrana jeste dobra, i da, cene su malo jače (ili su porcije manje, može se i tako gledati), no ono što se da primetiti odmah na prvu loptu prilično standardni kafićki i totalno ne-indijski ambijent, tj. nema onaj klasičan "vibe" indijskih restorana na koji smo navikli.
Frank Pembleton Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 OK je Spice, hrana jeste dobra, i da, cene su malo jače (ili su porcije manje, može se i tako gledati), no ono što se da primetiti odmah na prvu loptu prilično standardni kafićki i totalno ne-indijski ambijent, tj. nema onaj klasičan "vibe" indijskih restorana na koji smo navikli. Da neko mi je to rekao.Mada vidim da imaju i na NBG Moguće da ću probati dostavu prvo.......shiit has hit the fan.
April Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 (edited) Umbrella u Omladinskih brigada Jeo neko? Juče mi opasno zamirisale lučane paprike, hteo da svratim, ali bilo kasno da se prežderavam. Video sam da nude juneće obraze, dobro zvuči Edited June 28, 2023 by April
Grunf Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 On 27. 6. 2023. at 10:36, Frank Pembleton said: Da neko mi je to rekao. Mada vidim da imaju i na NBG Moguće da ću probati dostavu prvo... ....shiit has hit the fan. kad si u gradu-paratha centar, najbolji indijac. ja sam narucivao, ne znam da li ima i kako je za sesti.
Milošica Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Fine sushi/Bad sushi Da li je neko jeo u jednom od ova dva?
Profesionalac Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 35 minutes ago, Milošica said: Fine sushi/Bad sushi Da li je neko jeo u jednom od ova dva? Ja nisam 2
decak Kejt Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 22 hours ago, Milošica said: Fine sushi/Bad sushi Da li je neko jeo u jednom od ova dva? ja narucujem Fine sushi, nemam zamerke, naprotiv 1
Recommended Posts