May 6, 20232 yr Da li je neko imao situaciju da je u restoranu u BG naplacen baksis uz racun, bez pitanja?Sedelo nas sedmoro u Snezani, pojeli nesto sitno, krece placanje, ostavljam baksis, a kelnerica kaze "Ne treba hvala, vec je uracunato u cenu".A na racunu cifra dopisana rukom 10% veca od cifre na racunu kao ukupna cifra za placanje.Cuo sam da je to ideja da se uvede, ali nisam znao da se sprovodi.Mada, moguce je da je u pitanju i prevara...
May 14, 20232 yr Vidim da se zatvorio Submariner u Vojvode Šupljikca i da stoji tabla "rasplet". Jel to znaci da se "zaplet" vratio, da li je to ista ekipa?
May 19, 20232 yr On 30. 4. 2023. at 14:37, Tsai said: Pozdrav iz Pod Lozom #prezderavanje i to na putu za aerodrom , let mi je za 2 i po sata
May 19, 20232 yr On 6. 5. 2023. at 22:33, Milosh76 said: Da li je neko imao situaciju da je u restoranu u BG naplacen baksis uz racun, bez pitanja? Sedelo nas sedmoro u Snezani, pojeli nesto sitno, krece placanje, ostavljam baksis, a kelnerica kaze "Ne treba hvala, vec je uracunato u cenu". A na racunu cifra dopisana rukom 10% veca od cifre na racunu kao ukupna cifra za placanje. Cuo sam da je to ideja da se uvede, ali nisam znao da se sprovodi. Mada, moguce je da je u pitanju i prevara... Apsolutno je podmetacina. Baksis u Srbiji placas koliko hoces ali tako ti je kad se baskaris u Knezu
May 21, 20232 yr Bio juče u gruzijskom restoranu u Zemunu, nisam upoznat sa gastronomskom ponudom te zemlje tako da nisam ni znao šta da očekujem, jeo sam neku teletinu, ljutkasto, fino i ukusno ali više mi je kombinacija začina delovala kao za ribu nego za teletinu...generalno prijatno iskustvo, samo su porcije skromne za mene ješnog, nisam ostao gladan ali samo mogao pouzdano i duplu porciju.
May 22, 20232 yr Preporuka za gulaš od pilećih srca u Mornaru. Mnogo dobro jelo, baš ga lepo spremaju.
May 22, 20232 yr Nisam još jeo to kod njih, al' cepamo tamo često. Debeli konobar bogotac, obožavam takve.
May 23, 20232 yr 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: restoran bella napoli je tu blizu, blizu keja hvala. sad cu na google maps pa tamo