Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Da li je neko imao situaciju da je u restoranu u BG naplacen baksis uz racun, bez pitanja?

Sedelo nas sedmoro u Snezani, pojeli nesto sitno, krece placanje, ostavljam baksis, a kelnerica kaze "Ne treba hvala, vec je uracunato u cenu".

A na racunu cifra dopisana rukom 10% veca od cifre na racunu kao ukupna cifra za placanje.

Cuo sam da je to ideja da se uvede, ali nisam znao da se sprovodi.

Mada, moguce je da je u pitanju i prevara...

Posted

Bio neko u restoranu "Donji grad" na Dorćolu? Utisci i preporuke?

Posted

svideo mi se smudj, narucivao sam ga vise puta preko wolta

• Hvala 1
Posted

Vidim da se zatvorio Submariner u Vojvode Šupljikca i da stoji tabla "rasplet". Jel to znaci da se "zaplet" vratio, da li je to ista ekipa?

Posted
On 30. 4. 2023. at 14:37, Tsai said:

Pozdrav iz Pod Lozom

#prezderavanje

:wub:

i to na putu za aerodrom :lolol:  , let mi je za 2 i po sata

• Wub 1
Posted

Bežanija, a? 

Spoiler

:D

• Haha 2
Posted
On 6. 5. 2023. at 22:33, Milosh76 said:

Da li je neko imao situaciju da je u restoranu u BG naplacen baksis uz racun, bez pitanja?

Sedelo nas sedmoro u Snezani, pojeli nesto sitno, krece placanje, ostavljam baksis, a kelnerica kaze "Ne treba hvala, vec je uracunato u cenu".

A na racunu cifra dopisana rukom 10% veca od cifre na racunu kao ukupna cifra za placanje.

Cuo sam da je to ideja da se uvede, ali nisam znao da se sprovodi.

Mada, moguce je da je u pitanju i prevara...

Apsolutno je podmetacina. Baksis u Srbiji placas koliko hoces ali tako ti je kad se baskaris u Knezu :tongue:

• Haha 2
Posted

Bio juče u gruzijskom restoranu u Zemunu, nisam upoznat sa gastronomskom ponudom te zemlje tako da nisam ni znao šta da očekujem, jeo sam neku teletinu, ljutkasto, fino i ukusno ali više mi je kombinacija začina delovala kao za ribu nego za teletinu...generalno prijatno iskustvo, samo su porcije skromne za mene ješnog, nisam ostao gladan ali samo mogao pouzdano i duplu porciju.

Posted

Preporuka za gulaš od pilećih srca u Mornaru. Mnogo dobro jelo, baš ga lepo spremaju.

• +1 2
Posted

Mornar je super, old skul. Ja vec par puta uzimam obicnu pljeku na kajmaku. Ubija

• +1 2
Posted

Nisam još jeo to kod njih, al' cepamo tamo često. Debeli konobar bogotac, obožavam takve.

• +1 1
Posted

pizza u zemunu?

negde u centru ako ima. izujedase me komarci na keju krv im jebem 

Posted

restoran bella napoli je tu blizu, blizu keja

Posted
3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

restoran bella napoli je tu blizu, blizu keja

hvala. sad cu na google maps pa tamo

Posted

Radi li jos campo di fiori u zemunu ? Bila nekad odlicna pica