napadaj Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 (edited) Mi Đa drži moj drugar, njegova žena sprema hranu. Ona je Korejka koja je odrasla u Kini, pa miksuje te dve kuhinje. Edited April 22, 2023 by napadaj 1 1
Shan Jan Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Ne znam gde da stavim, pa ajde ovde cu: u poslednje vreme koristim mister D dostavu i sad sam se nakon dugog vremena povezao na Glovo i - cena za iste proizovde iz istih restorana je mnogo veca na Glovu. Valjda uzimaju vecu proviziju. 1
notenoughreasonsforclaire Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 On 23. 3. 2023. at 9:19, Profesionalac said: Jedna preporuka za kul mestašce, nikakvo padanje na dupe - Tranquilo bar (Braće Nedić - isto unutrašnje dvorište zgrada kao i Pietra). Baš opuštena priča, zanimljiv nevelik meni, doduše malo jače cene za taj tip mesta. Apsolutna preporuka cvrčeći škampi. Realno je na granici između ovog topika i onog koordinatinog Ima li negde da se vidi meni?
Profesionalac Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 25 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Ima li negde da se vidi meni? Mislim da je ovakav bio kada sam bio 1
April Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 On 22.4.2023. at 9:29, Shan Jan said: Ne znam za njega, ja sam samo jeo u Mi Đa House kod juznog bulevara i on je onako ok, mada su cene dosta jake. Opet, pre toga sam samo jeo u pravim korejskim restoranima u Seulu pa sam mozda razmazen. Ako ti nije mrsko da ides na japansku stranu na NBGu, preporucujem Sushidream, ok cene i super klopa Gde je tačno taj Minđa haos i daj sugestiju šta da naručimo?
Shan Jan Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 3 hours ago, April said: Gde je tačno taj Minđa haos i daj sugestiju šta da naručimo? Imas ovde sve informacije: https://midjahouse.rs/ Ja sam samo jednom bio. Damplinzi su bili bas dobri, lignjacinke bezveze, bibimbap onako. 1
beta Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 jedino što valja je prženi pirinač sa kimčijem. sam kimči je njah
Frank Pembleton Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 Pozdrav iz Pod Lozom #prezderavanjeJel te uvatila kiša?#jošjelepše....shiit has hit the fan.
Tsai Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 Nije, nekako sam izbegao. Al uvek kad radim nesto u Zemunu moram da svratim pa makar saksije padale
sekretar Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 Da li neko moze da preporuci mesto u BG gde je pristojna hrana i da ima i muziku, starogradskog tipa tamburasi, klasika dolaze neki slovenci i hrvati, video preporuku za Malu Kolubaru, ali koliko vidim nemaju muziku ponedeljkom
napadaj Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) Išao sam u Langouste danas. Svašta sam jeo i sve je bilo ukusno. Ne umem da ponovim šta sam tačno jeo, naručivao je onaj koji nas je vodio na ručak. Cene su komične (krompir salata 1.200 dinara i slično), prostor je prijatan, a konobari ljubazni i profesionalni. Ne verujem da ću ići ponovo u skorije vreme, ali ne mogu ništa loše da kažem. Od mesta u mom fazonu sam opet bio u Radničkom u Đurićevoj i to mi je verovatno omiljeno mesto u gradu za mesište, ne računajući Pod lozom. Dimljena rebra ispod sača bila sjajna, moravski ćevapi standardno prste da poližeš, mešano isto bilo odlično, a ni punjena vešalica se ne izdvaja. Edited May 5, 2023 by napadaj
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Išao sam u Langouste danas. Svašta sam jeo i sve je bilo ukusno. Ne umem da ponovim šta sam tačno jeo, naručivao je onaj koji nas je vodio na ručak. Cene su komične (krompir salata 1.200 dinara i slično), prostor je prijatan, a konobari ljubazni i profesionalni. Ne verujem da ću ići ponovo u skorije vreme, ali ne mogu ništa loše da kažem. Od mesta u mom fazonu sam opet bio u Radničkom u Đurićevoj i to mi je verovatno omiljeno mesto u gradu za mesište, ne računajući Pod lozom. Dimljena rebra ispod sača bila sjajna, moravski ćevapi standardno prste da poližeš, mešano isto bilo odlično, a ni punjena vešalica se ne izdvaja. Cene su viśe horor nego komedija...[emoji41]....shiit has hit the fan. 4
Recommended Posts