May 5, 20241 yr 23 hours ago, nenad said: bio malo u zavicaju, hrvatska. majko mila, kakve splacine nama prodaju imlek i slicni, horor. Patili su u prošlosti sa jednom vrstom jogurta. Red je da sad malo i uživaju.
May 10May 10 Korab Trnica kisela mleka, sva tri (kozije, ovčije i kravlje) su na akciji u Maksiju.Zaboravio sam malo na njihovo kravlje i koliko je dobro! Edited May 10May 10 by Ras
May 27May 27 Vidim na sve više mesta ‘dr Milk’ proizvode. Originalno Mlekara Ub, privatizovana 2011. godine, ime promenili 2016. Iskustva? Utisci?
May 28May 28 Ja bih pre kupila kvalitetnije mleko, pa me interesuje kakva je mlekara i da li možda neko i zašto gura brend. :)
May 28May 28 mleko ne pijem al zato moji klinci se nalivaju. Uzimam im Alpsko, skuplje je, al barem nema aflatoksina.
May 28May 28 45 minutes ago, Boksi said:Ja bih pre kupila kvalitetnije mleko, pa me interesuje kakva je mlekara i da li možda neko i zašto gura brend. :)Dosta prodaju i kao trgovacki brend, ima ih u Lidlu i Idei. Mleko ko mleko, imaju dobar kefir. Zbog aflatoksina i ja uvek kad mogu izbegavam da kupujem domace.
May 28May 28 11 hours ago, brusli said:Kakav los branding, ja bih pre kupio proizvode Mlekare Ub nego nekog dr Milka.I to je isto brending, što je više ime nekog sela iza sela, to je poželjnije za gracku decu
May 28May 28 Ja mom detetu kupujem ponekad to alpsko mleko, mislim da cu odsad samo to alpsko mleko. Jel ima i nekih jogurta slvenackih ili nesrpskih da prebacim?
May 28May 28 5 minutes ago, Delija67 said:meni se svidja njihov jogurtDr Milka? Sinoć vidim njihov kefir i nešto musave flaše bile pa se ipak odlučim za kefir Mlekare Pančevo i prijatno se iznenadim.Inače sam proizvode Mlekare Pančevo izbegavala jer je sestra od tetke pre 20+ godina išla na praksu tamo i sve nas zastrašila horor pričama, ali kapiram da sad nije tako.@Mel nije jogurt, ali ako negde nekad (mislim da još uvek nema kod nas) naletiš i ako si ljubitelj putera, ‘z bregov je izvanredan. Edited May 28May 28 by Boksi