Jump to content

Mleko i mlečni proizvodi

Featured Replies

23 hours ago, nenad said:

bio malo u zavicaju, hrvatska. majko mila, kakve splacine nama prodaju imlek i slicni, horor. 

Patili su u prošlosti sa jednom vrstom jogurta. Red je da sad malo i uživaju.

• 1 year later...
  • Replies 122
  • Views 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije samo to. slovenci su sacuvali svoju poljoprivredu i odrzali/popravili kvalitet poljoprivrednih proizvoda, ono sto smo mi imali ko se seca dok prvo DS a posle SNS nisu razjebali sve. Hrana u Srbij

• mislim sta da kazem, onda sam oba puta bila u pravu   

• ko voli jaču kiselu pavlaku - koja niđe veze sa ovim bedastoćama iz samiške - neka potraži papriku u pavlaci sjeničke mlekare korzo. nisam neki radikalni fan same paprike - pojedem ali samo zbog nje u

Posted Images

Korab Trnica kisela mleka, sva tri (kozije, ovčije i kravlje) su na akciji u Maksiju.

Zaboravio sam malo na njihovo kravlje i koliko je dobro!

Edited by Ras

• 3 weeks later...

Vidim na sve više mesta ‘dr Milk’ proizvode. Originalno Mlekara Ub, privatizovana 2011. godine, ime promenili 2016. Iskustva? Utisci?

Kakav los branding, ja bih pre kupio proizvode Mlekare Ub nego nekog dr Milka.

Ja bih pre kupio jeftinije mleko, fućka mi se za brend

Ja bih pre kupila kvalitetnije mleko, pa me interesuje kakva je mlekara i da li možda neko i zašto gura brend. :)

mleko ne pijem al zato moji klinci se nalivaju. Uzimam im Alpsko, skuplje je, al barem nema aflatoksina.

Meni je ovo odlicno iz DMa. Navodno bavarsko, organsko, bio ovo ono...

dmbio-mleko-alpejskie-uht-1-5

45 minutes ago, Boksi said:

Ja bih pre kupila kvalitetnije mleko, pa me interesuje kakva je mlekara i da li možda neko i zašto gura brend. :)

Dosta prodaju i kao trgovacki brend, ima ih u Lidlu i Idei. Mleko ko mleko, imaju dobar kefir. Zbog aflatoksina i ja uvek kad mogu izbegavam da kupujem domace.

Jel nas taj aflatoksin truje i kroz jogurte, sireve, pavlake, ili samo kroz mleko?

Ne brini, on pogađa samo alfa muškarce. Na ostale ne deluje

rolleyes

thumbs_b_c_b3a28f62dcae83df6f4f076e81f53

11 hours ago, brusli said:

Kakav los branding, ja bih pre kupio proizvode Mlekare Ub nego nekog dr Milka.

I to je isto brending, što je više ime nekog sela iza sela, to je poželjnije za gracku decu

meni se svidja njihov jogurt

Ja mom detetu kupujem ponekad to alpsko mleko, mislim da cu odsad samo to alpsko mleko. Jel ima i nekih jogurta slvenackih ili nesrpskih da prebacim?

5 minutes ago, Delija67 said:

meni se svidja njihov jogurt

Dr Milka? Sinoć vidim njihov kefir i nešto musave flaše bile pa se ipak odlučim za kefir Mlekare Pančevo i prijatno se iznenadim.

Inače sam proizvode Mlekare Pančevo izbegavala jer je sestra od tetke pre 20+ godina išla na praksu tamo i sve nas zastrašila horor pričama, ali kapiram da sad nije tako.

@Mel nije jogurt, ali ako negde nekad (mislim da još uvek nema kod nas) naletiš i ako si ljubitelj putera, ‘z bregov je izvanredan.

Edited by Boksi