morgana Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 (edited) 15 hours ago, Svemir Zeka said: Kakvi su ti proteinski jogurti? Ima li smisla za nas kojima ne smeta što smo debeli, a radi ukusa, kupovati? meni je vindijin skyr bas dobar. kupujem iskljucivo natur. to je islandski tip jogurta, gusci od grckog, zaseceren je ok za pavlovu umjesto pavlake, npr. puding iz iste linije je tresina. nista ne fali proteinskim jogurtima, malomasni i gusti, naravno da ce da imaju visi procenat proteina. ... biljna pavlaka je smece, a mlijecna se naravno pravi od mlijeka. Edited March 31, 2022 by morgana 1
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 od tih aobičnih napitaka dolazi u obzir samo ayran, a i on je nekad dobar, a nekad bljaks. kod kefira mi se ne sviđa način na koji je kiseo
James Marshall Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Ovi naši kefiri su baš onako, srednja žalost. Ni nalik onim kavkaskim™ koji mogu da se nabave već recimo u Mađarskoj.
Svemir Zeka Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 23 minutes ago, renne said: samo da prijavim da je ovo jedna™ fantazija Ima još jedna slovenačka firma, kupovala sam u Beljini, ima odlično sve, mislim da je neka krava znak.....ako se seti neko naziva nek piše.
ivy Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 zamolila bih clanove da ne kace proizvode koji ne mogu da se kupe kod nas 1
James Marshall Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 21 minutes ago, Svemir Zeka said: Ima još jedna slovenačka firma, kupovala sam u Beljini, ima odlično sve, mislim da je neka krava znak.....ako se seti neko naziva nek piše. Samobanuj se jedno tri dana da ja ne moram da potežem sjekiru. 3
renne Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 24 minutes ago, Svemir Zeka said: Ima još jedna slovenačka firma, kupovala sam u Beljini, ima odlično sve, mislim da je neka krava znak.....ako se seti neko naziva nek piše. Ne znam, znam za Z'bregov koji su isto fenomenalni 3
renne Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 5 minutes ago, James Marshall said: Samobanuj se jedno tri dana da ja ne moram da potežem sjekiru. ma ona je naša zemarica pa se sprda 1 1
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 5 minutes ago, James Marshall said: Samobanuj se jedno tri dana da ja ne moram da potežem sjekiru. možda je mislila na radnju pik belje 1
James Marshall Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 3 minutes ago, renne said: ma ona je naša zemarica pa se sprda Tim gore 1
Svemir Zeka Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Just now, James Marshall said: Tim gore Šta hoćeš, malo ekavice, malo ijekavice, decu zovem djeca, majkica me uvek zvala dijete, pa sad moram i ja tako A Bijeljina je suviše blizu i suviše ravna, pa je zato Beljina 1
Recommended Posts