Zli Gli Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Kako da batalim mlecne proizvode ili bar svedem na minimum? Imam zavisnost od svega, mleko jogurt kefir sve zivo, plus razni fensi proteinski jogurti i pudinzi i cuda. Mislim da definitivno ne valja, moram nesto menjati. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
ivy Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 @Zli Gli pij jogurt i kefir jedi pavlaku i sireve....a izbaci mleko i posebno izbaci te tresh pudinge,protine to je sranje,to nije hrana. 2
Zli Gli Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 [mention=102]Zli Gli[/mention] pij jogurt i kefir jedi pavlaku i sireve....a izbaci mleko i posebno izbaci te tresh pudinge,protine to je sranje,to nije hrana.Mislim da je pavlaka veca treshina od tih fensi pudinga a kefir i sirevi su okSent from my M2012K11G using Tapatalk
James Marshall Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Najveća trešina su fabrički jogurti, čak i oni nezaslađeni.
Svemir Zeka Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 (edited) On 29.3.2022. at 18:10, Zli Gli said: Kako da batalim mlecne proizvode ili bar svedem na minimum? Imam zavisnost od svega, mleko jogurt kefir sve zivo, plus razni fensi proteinski jogurti i pudinzi i cuda. Mislim da definitivno ne valja, moram nesto menjati. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Kakvi su ti proteinski jogurti? Ima li smisla za nas kojima ne smeta što smo debeli, a radi ukusa, kupovati? Edited March 30, 2022 by Svemir Zeka
napadaj Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 https://www.maxi.rs/sr-rs/online/Mlechni-proizvodi-i-jaja/Mleko/Ostali-napici/Proteinski-napitak-cok-banana-0-5l-PET/p/7448816Ovo, ima više ukusa. Meni odlično uz ovsene. 2
ivy Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 9 hours ago, Zli Gli said: Mislim da je pavlaka veca treshina od tih fensi pudinga a kefir i sirevi su ok Sent from my M2012K11G using Tapatalk kako bre pavlaka treshina? kisela pavlaka veci tresh od vestackog pudinga?!
nisam ja Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 ja prezirem one umućene penaste pavlake. pa i kisele su. ono kad zaroniš kašiku i zahvatiš pa ostane tako. mileram mi je favorit. manje kiso, i više kremast. biser, šabački...
igoraki Posted March 31, 2022 Author Posted March 31, 2022 4 hours ago, ivy said: kako bre pavlaka treshina? kisela pavlaka veci tresh od vestackog pudinga?! Ja sam isto čuo priču, dakle nije 100% pouzdano, da sve ove pavlake, mileram, jogurt iz prodavnice nemaju baš veze sa mlekom, u pitanju je neka hemija. Za pavlaku konkretno sam čuo da se pravi uglavnom od palminog ulja i da se to lepo smuti, dodaju se veštački ukusi i šta već treba i to je to, dakle prosto rečeno jedan jeftin industrijski proizvod koji nema veze sa pravom pavlakom koju kupite na pijaci. Pošto vidim da je @banecare1 iz te struke, možda on može da nas prosvetli ? Unapred hvala Samo se nadam da ne moramo i sa pavlakom da pričamo i da joj tepamo. 2
Valk Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 On 28.3.2022. at 21:49, adam said: Ja imam te gljivice godinama. Pa što ne odeš da ti neko to pogleda? 2
Recommended Posts