John Coltrane Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 6 hours ago, ultra plasticni said: Dosta je jalovo ovo, slabo ima ulice Isti utisak. Odgledao juče obe. Samo šamaraju sa godinama napred nazad. 1
Sludge Factory Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Pa ovo nije bas prica o ulici. Ili makar ne na onaj nacin. VI biste da ne lici na Vajer, ali da bude kao Vajer
John Coltrane Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 On 4.5.2022. at 20:19, Sludge Factory said: Pa ovo nije bas prica o ulici. Ili makar ne na onaj nacin. VI biste da ne lici na Vajer, ali da bude kao Vajer Homicide team, kakva Žica Spoiler 3,2,1… 1 1
Frank Pembleton Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Homicide team, kakva Žica Znaš znanje. ... Shiit has hit the fan 1
igoraki Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Da, i meni je lično draži Homicide nego Wire. Jedino mi je Show me a hero bio bezveze od svih Simonovih serija. Ovo ću gledati kad se nakupi, mrzi me da čekam epizodu jednom nedeljno. 1
Hermetico Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Meni je ovaj glavni lik apsolutna tragedija u odnosu na sve Homicide i Wire likove. Kao nešto žmiri... 3
Sludge Factory Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 5 hours ago, igoraki said: Jedino mi je Show me a hero bio bezveze od svih Simonovih serija. Meni npr ta serija bila odlicna, bukvalno sam poceo da placem na kraju, tokom poslednje epizode. Nabija nekako neosetno pritisak i emocije i onda hop, zvekne te niotkuda. Nisam gledao jedino Zaveru protiv Amerike i Deuce drugu i trecu sezonu.
morgana Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 uh, odlicna je show me a hero, a post-wire simona ni ne obozavam mimo nje 1
Lezilebovich Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Nije bas lako pratiti ova tri vremenska perioda. inace, ako je ovo stvarno policija u usa, a nema razloga da nije - tamo je bas pakao za siromasne crnce
igoraki Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 15 hours ago, morgana said: uh, odlicna je show me a hero, a post-wire simona ni ne obozavam mimo nje Meni je Treme fantastična, za nokat slabija od Wire, klasičan Simons + muzika New Orleansa, ko nije gleadao topla preporuka, Generation Kill i Deuce isto jako, jako dobre serije. Baš me čudi da ti se nijedna nije dopala. 18 hours ago, Sludge Factory said: Meni npr ta serija bila odlicna, bukvalno sam poceo da placem na kraju, tokom poslednje epizode. Nabija nekako neosetno pritisak i emocije i onda hop, zvekne te niotkuda. Nisam gledao jedino Zaveru protiv Amerike i Deuce drugu i trecu sezonu. Jeste tužno, pogotovo ta scena na groblju, ali nije mi nešto leglo, prve dve epizode su mi i držale pažnju, posle sam nekako izgubio interesovanje za to šta se dešava...možda pogledam ponovo, da vidim kako će da mi legne na drugu loptu. 2
morgana Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) treme mi je gledljiva i istovremeno iritantna, deuce osrednja, generation kill ozbiljno precijenjena ali ok, kompaktna i smislena. da nisu simonove odustala bih od njih mnogo ranije ali ajde kao da dam sansu. jako usiljena naracija, a sva u okviru jednog tipa, doslovno zivot na konto wire slave. od zavjere protiv amerike sam bas rano odustala. Edited May 7, 2022 by morgana 1
John Coltrane Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 22 hours ago, morgana said: treme mi je gledljiva i istovremeno iritantna, deuce osrednja, generation kill ozbiljno precijenjena ali ok, kompaktna i smislena. da nisu simonove odustala bih od njih mnogo ranije ali ajde kao da dam sansu. jako usiljena naracija, a sva u okviru jednog tipa, doslovno zivot na konto wire slave. od zavjere protiv amerike sam bas rano odustala. Ni meni nije jasno na šta su pppovci odlepili? 1
Hermetico Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 4 hours ago, John Coltrane said: Ni meni nije jasno na šta su pppovci odlepili? Serija, ono... za ubijanje vremena. Opet jedna od stvari koju smo žena i ja mogli da gledamo zajedno tako da nisam objektivan. Treme kida, to je već ozbiljna stvar. 1
Frank Pembleton Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Mene je Treme kupila kako je odmicala, baš me uvukla u likove... ... Shiit has hit the fan 3
Recommended Posts