johan nagel Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Јесте, задње доба дошло Такође једва чекам, ово је влажан сан за све љубитеље Жице. 1
igoraki Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Sad sam pogledao, Simon je ovde scrip writer za neku ili neke epizode, svakako trailer ima Wire šmek pa se nadam da će biti dobro. Ovo me podseti da ni Plot Against America nisam pogledao.
Grunf Posted April 28, 2022 Author Posted April 28, 2022 i, jel gledao neko? ja se je usudjujem jos, sacekacu da se zavrsi sezona
kud u maglu Simoviću Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 i da ne znam ko je autor, asociralo bi me na wire(pored baltimora) ona duuga monološka scena na samom početku obećaje
Hermetico Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Meni, prva epizoda ništa posebno ali takav je i Wire bio. Videćemo koja je poenta i kako će da je spakuju. Sumnjam da će biti dobar kao Wire, ali nešto sam skeptičan generalno ovih dana ne treba me uzimati u obzir. Voleo bi da kasting nije baš ponovljen, nadam se da će biti nekih novih lica.
Lezilebovich Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 srce mi zaigralo kad sam video Slim Charlesa Prva epizoda je bila polaganje temelja, ništa specijalno zanimljivo - čisto da se upoznamo sa likovima i situacijom. 3
Sludge Factory Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Meni dobra prva, tek je uvod ali je vec pocelo da sabija. Brze ide, ipak je mini serija. Sve je isto jedino su automobili malo drugaciji i svi imaju smatfonove 2
Sludge Factory Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 1 hour ago, Hermetico said: Voleo bi da kasting nije baš ponovljen, nadam se da će biti nekih novih lica. U prvoj epizodi sva stara lica su bas mini uloge, skoro pa cameo, osim Puta i Dzeja Lendsmana. Iz trejlera se da zakljuciti da ce Marlo imati vecu ulogu, ali ostali su svi nova lica.
Recommended Posts