Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Časovnici

Featured Replies

Ma, pusti, i ovaj sam jedva našao. Srbija, brale.
...e, da...nista ne fali ni kvarcu, i to je ETA, a i sat je resto isti (i dobar...mada nema 'zvucno' ime i prepoznatljivi logo - ali, ko zna - zna)
:blink:Anti_Clockwise_Watch.jpgMogla bih ovakav da nabavim za na desnu ruku. :rolleyes: ...Na levoj mi je jedan prilicno simetrican, da Irony bude kompletna.
51L3CkRB73L._SS400_.jpg
  • Author
51L3CkRB73L._SS400_.jpg
Svaka tebi čast ako na tome bilo šta vidiš.
  • 4 years later...
  • Author

Otišao sam pre neki dan u JYSK tražeći nešto sasvim drugo, kad naleteh na ovo:Jyskjul2012-0001.jpgNisam ni znao da mogu ovakvi starinski satovi da se nađu novi. Mislio sam da to ima samo na buvljim pijacama.

Nemoguće :o To mora da je neka montaža.

Otišao sam pre neki dan u JYSK tražeći nešto sasvim drugo, kad naleteh na ovo:Nisam ni znao da mogu ovakvi starinski satovi da se nađu novi. Mislio sam da to ima samo na buvljim pijacama.
to brate i budi i umiva u isto vreme :Dkupio sam pre par godina takav Insin u nekoj prodavnici pred njenu propast al je trajao samo 2-3 mesecahttp://www.insa.rs/sr/item/Klasican-budilnik/8 Kategorije > Vodomeri > Kućni vodomeri > Mokriitems-top.gifKlasican-budilnik-744.jpgKlasičan budilnikStandardni proizvod iz insine palete proizvoda. Sat koji Vas vraća u mladost i u vama budi uspomene na neka lepša vremena.metnuli su ga u pravu kategoriju :lolol:
  • 2 months later...
  • Author
Nemoguće :o To mora da je neka montaža.
Ma nije, lično ja video i slikao. Retro varijanta, a to je sad na ceni. :kralj:
  • 2 months later...
  • Author

Da, a i tamo piše da ima ovde tema, samo je ova starija. U pravu si i što se opsega interesovanja tiče.

Edited by nesha taxista

• 1 year later...

Upletoh se kao pile u kučine pišući poruku, zato one trotačke maločas. Elem, ima li sada još neko muke sa sinhronizacijom sata koji se kači na dugotalasni predajnik DCF-77 da bi "uhvatio" tačno vreme? Imam takav sat u kućnoj meteo-stanici, ali je pre nekog vremena sinhronizacija prestala. To sam uočio po nestanku sličice na displeju i potom sam uradio ručni reset, nadajući se da će se sinhronizacija desiti u uobičajenom roku, to je nekih pet-šest minuta. Šipak, u poslednja tri dana mi to uopšte ne uspeva. 

• 1 year later...

A sad, nesto potpuno drugcije:

http://youtu.be/pu0KgZFCTO8

Edited by Aion

posle tri minuta bih ga rasturila u param parčad. 

al je baš super fora